HomeFeaturedFocusRenunta Google la Asus pentru noua tableta Nexus?

Renunta Google la Asus pentru noua tableta Nexus?

Nici nu știu care veste este mai surprinzătoare. Că în ciuda succesului pe care l-au avut cu ultimele două produse din seria de tablete Nexus, Google și Asus par aproape de un divorț, sau că noul partener cu care se zvonește că Google va lansa următoarea tabletă Nexus este… HTC?

Noua tabletă Nexus se pare că va avea 8 inchi și va ieși pe piață undeva în trimestrul al treilea al anului. Cei care au dezvoltat subiectul spun că Asus are deja un nume în industria tabletelor, nu mai are nevoie de suportul Google pentru a se afirma. Pe de altă parte, Google și-a atins deja, cu cele două modele anterioare, scopul de a impune Android-ul ca pe un sistem de operare demn de luat în considerare și pe zona de tablete.

Mie îmi pare că, în condițiile în care aceste zvonuri se vor dovedi veridice, adevăratul câștigător al acestei combinații va fi HTC, care va putea beneficia de puterea numelui de Nexus pentru a se lansa hotărât și în piața de tablete. De ce nu, se poate dovedi colacul de salvare pentru compania taiwaneză care, în ciuda produselor de o evidentă calitate în zona de smartphone, nu reușește să se ridice la nivelul dorit în topul producătorilor, iar rezultatele financiare ale companiei reflectă acest lucru.

via DigiTimes

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep