HomeFeaturedFocusSeria L de la LG se imbogateste cu un nou membru

Seria L de la LG se imbogateste cu un nou membru

Un membru care își face apariția într-o fotografie de tip leak, ajunsă la ochii noștri prin intermediul omniprezentului și omnipotentului @evleaks, un guru al materialelor de presă scurse accidental, cu o lipsă de intenție cam ca intrările la tibie ale lui Bumbescu (ăștia mai în vârstă știu sigur care-i treaba)!

Revenind la cavalerul nostru în armură fără luciu, căci merge în segmentul de entry-level, numele său este L65. El completează seria L de terminale lansată la MWC și se așează cumintel lângă fratele puțintel mai mare LG L70. Diferențele dintre cei doi se reflectă doar la nivel de display, L65 venind cu 4,3 inchi în comparație cu cei 4,5 ai lui L70.

Restul specificațiilor par identice și includ un procesor dual-core de 1,2 GHz, o cameră de 5 megapixeli, 1 GB memorie RAM și 4 GB memorie ROM. Am aceeași convingere ca și la modelul L70, că această configurație are șanse mai mari de succes dacă apare în oferta operatorilor, în combinație cu abonamentele potrivite. Însă pentru ca acest lucru să se întâmple, este nevoie de o confirmare și o lansare oficială a acestui terminal, despre care deocamdată nu există informații direct de la producător.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep