HomeFeaturedFocusCONCURS: Castiga un kit wireless (router + extender) de la Edimax

CONCURS: Castiga un kit wireless (router + extender) de la Edimax

Mai exact, un router Edimax BR-6428nC (N300 WirelessMulti-Function Router) și un extender Edimax EW-7438RPn (N300 Universal Wi-Fi Extender). Pachetul format din cele două caută un fericit proprietar. Concursul este deschis tuturor participanților, iar regulile sunt simple, ca de obicei.

Trebuie să dați like paginilor de Facebook Mobzine România și Edimax România și să ne lăsați un comentariu la acest articol, în care să ne răspundeți la întrebarea: De pe ce dispozitive utilizați mai mult internetul (desktop, laptop, tableta sau smarphone) și pentru ce (căutare informații, youtube/streaming video, rețele de socializare, forumuri, downloaduri, etc.) Răspunsurile pot să fie foarte simple, nu ne deranjează. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți, indiferent de răspunsul dat.

Concursul durează până pe 20 iunie 2014 (ora 23:59) iar câștigătorul va fi anunțat pe site, până pe 22 iunie 2014. Mult succes!

566 COMENTARII

  1. . E-mail, retele socializare. youtube, filme online, retete culinare,jocuri,wikipedia si tehnologie.

  2. 1. In ordinea 🙂 smartphone, laptop,tableta;
    2. e-mail, retele socializare. you tube, filme online, retete culinare 🙂

  3. internetul il folosesc cel mai mult pe telefonul mobil si pe un Acer Veriton N260G ( care intra teoretic in linia pc-urilor descktop , desi configuratia si carcasa tin strin de conceptul de laptop ) , ibtru sa socializez , sa ascult muzica , sa tranfer fisiere , sa vizionez filme

  4. Folosesc desktop pentru a intra pe retele de socializare , sa particip la concursuri, sa citesc presa si sa vad filme online, sa fac cumparaturi si mai ales sa joc remy cu prietenii mei din strainatate!

  5. folosesc desktop pentru a intra pe retele de socializare ,mai mult intru sa particip la concursuri si sa citesc presa

  6. folosesc laptopul dar si telefonul , pentru ca pot face mai multe lucruri de-o data,stau pe site-uri de socializare, imi mai verific emailul

  7. Cel mai des folosesc laptopul, pentru ca pot face mai multe lucruri de-o data. Stau pe site-uri de socializare, imi mai verific emailul, pot si lucra mai usor in word cand am proiecte de realizat.

  8. Folosesc laptopul cel mai des pt: serviciu, apoi emailuri, cautari pt diverse interese care necesita redirectionare.

  9. Cel mai mult folosesc internetul de pe desktop,si ocazional te pe smartphone, pentru mail si retele de socializare.

  10. Majoritatea timpului petrecut pe net se intampla pe desktop. Citirea informatiilor ocupa cel mai mult timp, apoi forumuri de discutii si vizionarea de continut video.

  11. Cel mai mult folosesc laptop’ul pentru a ma uita la filme,a cauta informatii, si pentru a sta pe retelele de socializare.

  12. Majoritatea timpului petrecut pe net se intampla pe desktop. Citirea informatiilor ocupa cel mai mult timp, apoi forumuri de discutii si vizionarea de continut video.

  13. Folosesc un calculator iar pe desktop am toate aplicatiile de care am nevoie pentru jocuri,concursuri,descarcari si multe altele

  14. Folosesc desktop la birou, tableta acasa si smartphon-ul in miscare :D. Le folosesc pentru cautare de informatii, you tube, mail-uri, retele de socializare, jocuri.

  15. Cel mai mult folosesc telefonul, atat cat imi ajunge netul ceea ce inseamna ca foarte putin, insa nu prea am loc de prietena mea la calculator, deci n-am de ales! :)) Poate se intrezareste o mica sansa odata cu acest concurs. Pot sa sper ca voi sta nelimitat pe internet macar de pe telefon? Oare este prea indraznet visul acesta? Speranta moare ultima! 😀

  16. Ce-i drept, cel mai mult folosesc desktopul in ultimul timp. Am folosit un timp si tableta, telefonul si netbookul, insa acum am revenit la desktop. In cea mai mare parte din timp ma joc poker si ma uit la seriale. Imi lipseste al naibii de mult un router, acesta fiind si unul dintre motivele principale sau chiar singurul pentru care nu ma mai pot folosi deloc de tableta.

  17. Internetul il utilizez de pe desktop, laptop si smartphone.Il folosesc căutare informații, youtube/streaming video, rețele de socializare, forumuri, downloaduri, etc.(cam tot ce inseamna internet si ce se poate gasi “in el”).

  18. – De pe ce dispozitive utilizați mai mult internetul (desktop, laptop, tableta sau smarphone)
    == Pentru desenele celor mici, lucrul nostru cu diverse programe de editare, download-uri, vizionare filme si ascultat muzica – Laptopul.
    – Pentru socializare, citit carti in format electronis si jocuri simple de pierdut timpul – Smartphone-ul.

  19. folosesc desktop-ul, pentru căutare informații, youtube/streaming video, rețele de socializare, forumuri, downloaduri, etc.

  20. Cel mai mult folosesc internetu de pe PC pentru a fii in legatura cu informatiile din intreaga lume, retelele de socializare si tot ce tine de divertisment.

  21. salutare mobzine.ro
    Cel mai des folosesc internetul de la laptop (home), dar stau si cu wirless-ul pe tel pornit pentru wtsup,notificari mail etc.
    Caut pe net clipuri noi pe youtube, tot de acolo mai ascult si muzica, facebook-ul nu lipseste nici el la ordinea zilei, evident ca mai downloadez si niste mp3-uri care imi plac.
    La birou cam tot la fel.

    Ne auzim numai de bine mobzine.ro 🙂
    Bogdan.M

  22. Cel mai mult folosesc internetul de pe laptop, dar si de pe smartphone sau de pe tableta. Folosesc internetul(wireless) pentru cursurile de la facultate, pentru a invata programare, pentru chat,filme,stiri(mai ales din domeniul IT), pentru tot ce se poate.

  23. – Cel mai des folosesc desktopul ; ocazional laptop , smartphone , tableta
    – informatii , multimedia , socializare , mesagerie video/vocala , ocazional jocuri

  24. Cel mai des folosesc desktopul si smartphone-ul pentru cautare informatii pe google, pentru vizualizare melodii pe youtube, si forumuri.

  25. Utilizer internetul de pe desktop, pentru e-mail, achizitionare de produse, etc. şi tableta în special pentru retele de socializare.

  26. Laptop sa caut informatii pentru anumite proiecte si de asemeni pentru a downloada tratatele de chirurgie.
    Smartphon-ul pentru Facebook une vorbim despre examene.

  27. Cel mai des folosesc smartphone-ul deoarece imi este mai comod si mai la indemnana ca sa intru pe retelele de socializare, sa imi verific mail-urile si sa caut informații.

  28. Utilizez mult internetul de pe laptop cu scopul de a accesa rețelele de socializare, pentru a vizualiza videoclipuri virale pe YouTube, dar și pentru a descărca filme sau jocuri prin intermediul μTorrent -ului.

  29. Cel mai des folosesc netul pe smartphone.Sunt dependent de el…reletele de socializare,utube,downloaduri…orice.Isi face treaba excelent un HTC M8

  30. Nu pierd nici un concurs si m-am uitat in lista de participanti, de la primul la ultimul concurent si nu m-am vazut, asa ca o sa spun si eu ca internetul il folosesc 90% din timpul liber, pe calculatorul de acasa,tableta si pe mobil, sunt deci sunt foarte mult pe net, sotia imi spune ca sunt ca un drogat de net. Il folosesc pentru facebook cu prietenii, blog, concursuri cel mai mult, muzica, e-mail si sunt la curent cu tot ce ma intereseaza ! (daca cumva am mai postat, imi cer scuze, nu a fost cu vreo intentie, pur si simplu nu voiam sa pierd concursul dvs) !

    • cui i-ar strica : router Edimax BR-6428nC (N300 WirelessMulti-Function Router) și un extender Edimax EW-7438RPn (N300 Universal Wi-Fi Extender).

  31. Am vazut mesajul dupa postarea mea si am realizatca si eu am uitat sa specific ce anume caut si la ce folosesc internetul, retele de socializarecu prietenii, e-mail , muzica, desene animate pentru cel mic si informatii despre moda !

  32. mii de scuze, am uitat sa spun ce anume caut si in ce scop folosesc netul, muzica, e-mail, informatii despre orice imi trebuie si poze ! e ok acum ?

  33. Intenetul il folosesc cel mai mult de pe telefon, nu am alceva, nici PC nici tableta, dar o sa-mi cumpar unul dintre cele doua lucruri !

  34. mi s-a blocat contul de facebook , pe numele Louis-Marilena Lupu si mi-am facut un altul Louis Lupu, cu care as vrea sa particip acum ! cel mai mult folosesc de la PC, apoi in ordine, tableta si smartphone, sa nu pierd nimic !

  35. Eu folosesc cel mai des laptopul si, cand sunt plecata din localitate, tableta . Intru pe forumuri, pe retele de socializare, pe mess si email.

  36. Desktop, laptop si mobil.Le folosesc pt informatii,retele de socializare,downloaduri,forumuri si multe altele ce ma intereseaza.

  37. Folosesc internetul atat de pe desktop, cat si de pe smartphone pentru cautare informatii,retele de socializare, filme, pentru a-mi verifica emailul & pentru aplicatii distractive.

  38. desktop pentru cautare informatii /filme/jocuri, smartphone pentru youtube/steaming video/retele de socializare si smartphone pentru retele de socializare/informatii

  39. Folosesc desktopul pentru a cauta informatii, video, retele de socializare, downloaduri, youtube/streaming video.

  40. Folosesc laptopul pentru informatii, documentare, filme, muzica, cumparaturi online, comunicare cu familia si cunostintele.pe retelele de socializare. etc

  41. Folosesc laptopul cel mai des pentru consum excesiv de seriale, ocazional jocuri, browsing, socializare si tutoriale pe youtube.

  42. Folosesc laptopul zilnic,pentru informatii,documentare si comunicare cu familia si cunostintele.pe facebook.mess,skipe

  43. Cel mai mult folosesc internetul de pe laptop, apoi de pe telefon.
    Pe laptop folosesc internetul pentru căutare informații, youtube/streaming video, rețele de socializare, forumuri, downloaduri (diverse softuri care ma ajuta la editare foto si video), iar de pe teefon folosesc internetul pentru cautare informatii, youtube/streaming video, rețele de socializare si downloaduri simple de pana la 100 mb.

  44. Folosesc preponderent laptop-ul, pentru mult streaming Youtube, cam la fel de multa editare office, conversatii VoIP/Cam, forumuri de discutii si putin timp imi mai ramane si pentru o scurta incursiune prin retelele sociale.

  45. Utilizez numai la desktop pentru ca inca nu am reusit sa-mi iau un router wi-fi pentru tableta si o folosesc pentru navigare si distractie.

  46. De pe tableta si laptop, dar si de pe telefonul mobil. In primul rand pentru mail, informatii, divertisment, socializare etc.

  47. Cel mai frecvent utlizez internetul de pe smartphone si in general caut diverse informatii,imi verific email-urile sau ma conectez pe cunoscuta retea de socializare.

  48. Cel mai mult intru pe internet de pe smartphone deoarece nu am internet la serviciu..iar acasa nu am timp din cauza copilului.Folosesc netul pt FB, MAIL, STIRI.

  49. De obicei folosesc laptop-ul și câteodată tableta, pentru: informații, știri, filme, rețele de socializare, etc.

  50. FB ;
    emil hossu
    PARTICIP
    intru pe net de pe desktop si smarphone si caut diverse informatii de care am nevoie, Fb, mail, jocuri;filme imi place sa socializez etc.;sa stau pe fb

  51. Cel mai mult utilizez internetul de pe laptop, caut informatii, utilizez retelele de socializare cu prietenii si familia, muzica, filme.

  52. De obicei folosesc laptop-ul sau desktop, iar de utilizat le utilizez pentru diverse actiuni: cautare de informatii, mail, socializare etc.

  53. 1. laptop, smartphone
    2. căutare informații, youtube/streaming video, rețele de socializare, forumuri, concursuri, presa online, tv si radio online, cursuri online, carti, cataloage Metro, Lidl, Dedeman,etc, brosuri: Avon, Oriflame, etc

  54. Accesez internetul in principal de pe laptop, atat pentru utilizarea retelelor de socializare cat si pentru cautarea de informatii sau relaxare (youtube, filme si seriale online).

  55. Accesez internetul in principal de pe laptop, atat pentru utilizarea retelelor de socializare cat si pentru cautarea de informatii sau relaxare (youtube, filme si seriale online).

  56. In general de pe smartphone (in proportie de 70%), de pe laptop (25%) si tableta sau Smart TV (5%). de pe smartphone si laptop pentru cautare de informatii si retele de socializare. De pe tableta si TV, pentru Youtube si streaming video!

  57. UTILIZEZ INTERNETUL DE PE DESKTOP SI TABLETA PENTRU A ASCULTA MUZICA PE YOUTUBE, PENTRU FACEBOOK SI INFORMATII UTILE JOBULUI.

  58. Cel mai des folosesc desktop-ul dar uneori si tableta. Accesez video streaming si stiri, Facebook si uneori site-uri de specialitate din domeniul meu de activitate pentru documentare.

  59. 1.Internetul il accesez cel mai mult de pe laptop acasa sau la facultate.
    2.Cel mai mult accesez retele sociale(facebook, tweeter), youtube si in special mobzine.ro si edimax.

  60. Cel mai mult accesez internetul de pe calculator si smartphone.
    Accesez: retelele sociale, informatii despre persoanele publice, e-mail si vizualizarea posturilor tv online.

  61. 1. Cel mai mult accesez internetul de pe laptop, insa si de pe smartphone.
    2. Accesez retelele sociale, cautarile de informatii sportive, meteo, articole online, ascultarea posturilor de radio online, vizualizare de meciuri sportive transmise online, e-mail.

  62. folosesc internetul pe laptop. Folosesc pentru concursuri, forumuri IT, youtube, email, retele de socializare.

  63. Folosesc toate dispozitivele de mai sus in fuctie de locul unde ma aflu: acasa-desktop, munca-laptop, telefon-metrou. Le folosesc pentru citit stiri, retele socializare, download si ascultat muzica.

  64. Am un calculator vechi, de vreo 12 ani, reparat de cateva ori. Intru zilnic si ma conectez.
    Caut informatii din multe domenii: sanatate, familie, carti, filme, societate, educatie , concursuri etc.

  65. Laptop
    Utilizarea internetului se rezuma la cautari de informatii, accesare cont retea socializare, downloaduri.

  66. Cel mai mult folosesc internetul pe laptop. Folosesc pentru concursuri, forumuri IT, pariuri, youtube, email, jocuri si retele de socializare.

  67. folosesc telefonul si calculatorul, internetul il folosesc pentru retelele de socializare, moda, stiri din tara, vreme si nu in ultimul rand pentru muzica !

  68. 1. Utilizare maxima de pe laptop, ponderat de pe smartphone.
    2. Utilizarea internetului se rezuma la cautari de informatii, accesare cont retea socializare, informatii meteo, trasee-drumuri in Romania.

  69. Folosesc zilnic internetul de la servici pe desktop,pe laptop sau unde gasesc o conexiune la internet acasa si pe telefon cand am urgente

  70. Utilizez cel mai des internet-ul de pe desktop pentru ca-i mai practic, mai usor de folosit, merg toate aplicatiile iar paginile se incarca mai repede si intotdeauna mai cu randament!

  71. dat like la amandoua siteuri ! utilizez internetul la PC si tableta ! Folosit pentru siteuri de socialiizare, muzica si moda !

  72. este mult mai practica folosirea netului wireless [fara fir] …nu trebuie sa stai intr-un singur loc ca in cazul in care ai firul de net bagat in mufa laptop-ului…

  73. Utilizez cel mai des internet-ul de pe desktop pentru ca-i mai practic, mai usor de folosit, merg toate aplicatiile iar paginile se incarca mai repede si intotdeauna mai cu randament!

  74. In mare parte de pe desktop, dar intru si pe smartphone din cand in cand, cel mai mult intru pentru email, facebook si cautari diverse.

  75. Eu folosesc laptopul atat pentru cautarea informatilor pe internet, cat si pentru a utiliza retele de socializare, iar desktop il folosesc pentru downloaduri de jocuri, muzica si filme

  76. Tableta n-am, iar TV-ul nu are WiFi (si e departe de router), in rest folosesc net pe PC, smartphone si laptop-ul de serviciu cand ma apuca.
    Folosesc net pt. browsing, socializare, plati electronice, filme, streaming

  77. desktopul il folosesc cel mai des pentru filme si retele de socializare si mai ales pentru pasiunea mea: Muzica; imi conectez orga la desktop si imi relaxez mintea.

  78. desktop; pentru retele de socializare, forumuri, muzica si filme. Acest router mi-ar face viata mai usoara deoarece as putea face toate acestea chiar de pe telefonul mobil deci adio dureri de spate.

  79. desktop pentru concursuri si download filme
    smartphone-ul pentru facebook si mail
    tableta pt jocuri :))
    laptop n-am

  80. Folosesc desktop-ul sa caut informatii, sa socializez, sa vad urmaresc canalele de pe YouTube, sa citesc stiri.

  81. Folosesc cel mai des internetul de pe tableta pt social mecia, cautari pe google si pt vizionarea de videoclipuri pe youtube

  82. Folosesc destul de des pc-ul pentru vizionarea filmelor, navigare retele de socializare, verificare mail si shopping.

  83. de pe desktop intru cel mai des pe internet. Il folosesc pentru filme/seriale online, jocuri, youtube, socializare, Citesc presa online, e-mail,

  84. desktop – la munca
    acasa – laptopul – pt socializare si informare
    smarphone – in restul timpului mai mult pt socializare

  85. Cel mai mult folosesc internetul pe desktop pentru gaming, retele socializare, youtube si verificare e-mail.

  86. De pe desktop intru cel mai mult si mai des pe internet. Il folosesc pentru filme/seriale online, download, jocuri, youtube, socializare, citit carti/reviste, e-mail.

  87. Folosesc desktop-ul si smartphone-ul sa caut informatii, sa socializez, sa vad urmaresc canalele de pe YouTube, sa citesc stiri, sa impart informatii.

    Ar trebui sa faceti un sondaj cu astfel de intrebari, cred ca v-ar fi mai usor si ar fi mai interesant de citit pentru noi.

  88. PC- jocuri,clar asta… plus download-uri …editare etc etc chestii mai serioase
    smartphone- socializare,email,gps,foto
    tableta- programele TV la birou..k i mai simplu
    laptop- rar..cand mi e lene sau nu ma simt bine,il scot sa-il sterg de praf…el nu-i praf, doar are praf..:))

  89. Cel mai des folosesc laptop e singura sursa de interne din casa ,il folosesc mai mult pt retele de socializare.yotoube,forumuri etc

  90. Folosesc Internetul mai mul de pe Smartphone si Desktop. Scopul in care il folosesc sunt: Retelele de socializare, Cautarea anumitor informatii, Citirea stirilor din lumea tehnologiei si Gaming!

  91. Folosesc laptopul meu vechi de aproape 6 ani pe care am instalat Windows 8.1 și încă se mișcă senzațional de bine pentru urmăritul rețelelor de socializare, jocuri, filme, ascultat muzică, încercări de a programa în diferite limbaje de programare (prin aplicația Code Writer, pe care o recomand) și editare text (în principiu licența) și editare video.
    Cam la asta se activitățile de pe laptopul meu.

  92. Cel mai mult folosesc internetul pe desktop in scopuri destul de varite: gaming,socializare, verifacarea contului de email, documentare si bineinteles, youtube.

  93. atat dekstop cat si tableta – youtue :pentru muzica, filme ; facebook pentru socializare ; e-mail pt corespondenta

  94. Cel mai des folosesc laptop si apoi smartphone pentru retele de socializare, cautare de diferite informatii, streaming video

  95. Internetul il accesez cel mai des de pe desktop,care e folosit mai des de persoanele care doresc o platforma multi-tasking cu putere ridicata pentru entertainment: gaming/editare video/alte intrebuintari media .
    Raportul calitate-pret inclina balanta spre desktopuri vs laptopuri cand vine vorba de gaming in special 🙂

  96. Utilizez internetul mai mult de pe desktop caut informatii , ascult muzica pe youtube, urmaresc emisiuni tv ; sport ..

  97. Internetul il folosesc cel mai des (85% din timp) de pe laptop. Download si upload de fisiere grafice, youtube, cautare de informatii si retele de socializare.

  98. Laptop-ul e dispozitivul preferat. Il folosesc pt. a accesa retelele de socializare, forumuri, jocuri si pt. a munci efectiv de pe el.

  99. Cel mai mult folosesc laptop-ul pentru căutare informații, youtube, rețele de socializare, forumuri, downloaduri,etc

  100. Folosesc internetul de pe desktop si smartphone in vederea verificarii mailurilor si retelelor de socializare.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep