HomeFeaturedFocusCONCURS: Castiga un smartphone Prestigio MultiPhone 5450 DUO

CONCURS: Castiga un smartphone Prestigio MultiPhone 5450 DUO

Așa cum am promis, revenim în forță cu un nou concurs, organizat împreună cu ASBIS, reprezentanții din România ai Prestigio. Premiul pus la bătaie este un smartphone Prestigio MultiPhone 5450 DUO care, așa cum se poate vedea, merge asortat cu orice ținută prin culorile multiple pe care le poate avea grație carcaselor incluse în pachet.

Pentru a intra vă înscrie în concurs, trebuie să fiți fani ai paginilor de Facebook Mobzine Romania și Prestigio, să dați share la acest articol și să ne răspundeți, printr-un comentariu aici pe site, în acest articol, la o întrebare simplă:

Când achiziționați un smartphone, care variantă vi se pare mai atractivă: preț mai mare – brand consacrat, sau preț mai mic – brand mai puțin notoriu?

Este foarte importantă adresa de mail folosită pentru comentariu, pentru că persoana care va câștiga va trebui să confirme de pe aceeași adresă.

De asemenea, ATUNCI CÂND vom selecta finaliștii, UN ROL FOARTE IMPORTANT îl vor avea comentariile lăsate de dumneavoastră ȘI la alte articole de pe www.mobzine.ro. Contează și calitatea contribuției dumneavoastră în acest concurs nu numai cantitatea!

Concursul ține până pe 24 iulie 2014 (ora 23.59) iar câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți și anunțat pe site până pe 29 iulie 2014. Mult succes tuturor participanților!

826 COMENTARII

  1. Preț mai mare – brand consacrat atunci cand ne permitem. Cand bugetul e mai mic, ne orientam in functie de review-uri si caracteristici chiar si la un brand mai puțin notoriu. Dar prima varianta e mai sigura.

  2. Preț mai mare – brand consacrat, este varianta mai atractivă pentru mine.
    FB like și share: Adina Gavriloi

  3. Preț mai mic – brand mai puțin notoriu, pentru ca si telefoanele produse sub un brand mai putin cunoscut sunt bune.

  4. Prefer preț mai mare – brand consacrat, mai bine dau ceva mai multi bani pe el decat sa risc sa am probleme pe viitor. Un aspect destul de important este parerea cunoscutilor despre propriile smartphone- uri, daca au avut probleme cu ele, daca sunt multumiti. Si eu am dat cateva detalii sincere despre propriul smartphone cand am fost intrebata. Este un obiect pe care il utilizam de foarte multe ori pe zi si ar fi pacat sa ne enervam de cate ori il folosim.

  5. As putea lasa un comentariu si aici cu raspunsul la intrebarea voastra , dar din moment ce Androidul a fost ca un chin pentru mine si nu mai vreau sa aud de el , ii voi lasa pe ceilalti sa il castige si blestemandu-si viata ca au ales un Android Low Range. Nu zic ca nu ar avea specificatii bune la asa pret , dar cat timp va lucra pe Android OS nu se va ridica la asteptari. Ca sa ai un telefon bine optimizat pe acest sistem va trebui sa scoti din buzunar 2000 de lei , deci nu . Nici asa la concurs , pentru ca l-as vinde sa imi iau ceva cu adevarat bun . Las pe altcineva care se va bucura de el 6 luni pentru ca atat tin aceste telefoane pe Android.

  6. Pret mai mic- brand notoriu, dar sa fie un produs cu specificații cat de cat asemănătoare unui produs scump – brand consacrat

  7. Aleg un brand mai putin consacrat, la un pret mai mic. Consider ca nu intotdeauna calitatea vine cu numele si de cele mai multe ori mi s-a demonstrate faptul ca produsele unei firme cu o notorietate mai scazuta nu sunt neaparat de o calitate indoielnica. Prefer produsul si nu brandul mai greu este sa ii gasesc piese sa il repar daca se strica

  8. sau preț mai mic – brand mai puțin notoriu. Deoarece ceea ce am mi se pare destul de bun si raportul calitate-pret mi se pare foarte bun

  9. pret mic brand notoriu atata timp cat specificatiile lui sunt asemanatoare cu unul mai mult cunoscut ca brand si avand un pret mai mare

  10. Sincer, varianta cu pret mic-brand mai putin notoriu e cea preferata de mine, pentru ca nu imi convine sa platesc brandul, si nu produsul. Ceva cu nume mare nu e cu nimic mai special decat ceva necunoscut, ba de multe ori se intampla exact opusul.

  11. Eu aleg pret mai mic – brand mai putin notoriu.Dar pot sa iau si un produs cu band consacrat dar cu un pret mai mic.

  12. Pret mai mic – brand mai putin notoriu, deoarece conteaza specificatiile mai mult decat popularitatea; nu judeca o carte dupa coperta.

  13. Prefer un pret mai mic si un brand notoriu,atata timp cat specificatiile sunt asemanatoare cu ale unui telefon cunoscut

  14. Pret mai mic – brand mai putin notoriu. trebuie date sanse si producatorilor mai putin cunoscuti. Nici cei notorii nu au ajuns faimosi peste noapte. Atat timp cat fucntioneaza bine, ce conteaza ce brand e in definitiv?

  15. pret mic brand notoriu atata timp cat specificatiile lui sunt asemanatoare cu unul mai mult cunoscut ca brand si avand un pret mai mare

  16. Cred ca ar trebui sa existe un echilibru in toate, de multe ori ajungem sa platim un pret extrem de mare pentru un produs cu performante mediocre, numai din cauza marcii. Cred ca as alege performantele, la pret mai mic, de la un brand mai putin consacrat.

  17. Preț mai mic – brand mai puțin notoriu, dacă este un brand mai puțin popular mulți au impresia că neeapărat e un brand care produce chestii slabe…. Și asta că acei indivizi se lasă ușor manipulați de reclama bine-făcută are firmelor mari.

  18. Aleg un brand mai putin consacrat, la un pret mai mic. Consider ca nu intotdeauna calitatea vine cu numele si de cele mai multe ori mi s-a demonstrate faptul ca produsele unei firme cu o notorietate mai scazuta nu sunt neaparat de o calitate indoielnica. Prefer produsul si nu brandul. De cele mai multe ori preferam sa cumparam un produs doar pentru nume. Si in momentul de fata am un telefon, produs de o companie mai putin cunoscut si functioneaza mult mai bine decat cele pe care le-am avut, marci mult mai bine vandute/cunoscute. Cred ca singurul dezavantaj ar fi disponibilitatea pieselor de schimb, dar si asta s-ar rezolva.
    Asadar, pret mai mic-brand mai putin consacrat.

  19. Aleg varianta preț mai mic – brand mai puțin notoriu. Nu vreau sa platesc pentru cat de cunoscuta e marca de smartphone, ci pentru caracteristicile produsului. Brandurile mai putin cunoscute pot scoate pe piata telefoane bune, iar cele consacrate pot sa aiba si produse mai putin reusite.

  20. Depinde şi de buget. Pentru moment, personal, aleg preț mai mic – brand mai puțin notoriu. Dar care să aibă un minimum de performanţe, necesare utilizării sale atât ca telefon, cât şi ca gadget multimedia.

  21. Preț mai mic – brand mai puțin notoriu (pentru mine conteaza doar gps-ul, camera si o baterie buna – restul nu e asa important)

  22. Aleg brand consacrat chiar daca pretul este mai mare, dar ma intereseaza sa aiba inclus obligatoriu suport pentru auto.

  23. preț mai mare – brand consacrat (daca e sa aleg din variantele dumneavoastra),dar nu intotdeauna ce e scump e si bun,intotdeauna trebuie sa ne ghidam dupa performanta,abilitate si alte calitati ale produselor(in cazul de fata smartphone-ul)

  24. Cand imi aleg un telefon de obicei tin cont de raportul functionalitate/pret, nu neaparat de brand, insa in general s-a dovedit ca brandurile consacrate satisfac mai bine cerintele publicului lag. Asadar de fiecare data ajung sa aleg un brad consacrat, insa nu neaparat si cel mai scump model al lor.

  25. Merg pe varianta: preț mai mare – brand consacrat. Sunt mai sigura pe produs atata timp cat brandul este unul cunoscut.

  26. Chiar daca veniturile din ziua de azi nu sunt foarte mari , aleg ”preț mai mare – brand consacrat” ,deoarece un produs de calitate poate dura mai mult si cu siguranta,pe viitor,vom observa o investitie buna.

  27. Avand in vedere veniturile din ziua de astazi o sa optez pentru preț mai mic – brand mai puțin notoriu..

  28. Preț mai mic – brand mai puțin notoriu , fiindca de multe ori aceste produse sunt mai calitative decat cele de la brandurile cunoscute.

  29. PRET MAI MARE BRAD CONSACRAT PENTRU CA NU IMI POT PERMITE SA CUMPAR IN FIECARE AN SI VREAU SA IL FOLOSESC CIT MAI MULT

  30. Aleg ”preț mai mare – brand consacrat” pentru că prefer să mai aștept puțin și să strâng banii pentru un lucru de calitate, decât să plătesc puțin și să nu merite.

  31. cand cumpar am in vedere : pret, brand, specificatii, design si anul lansarii pe piata (cat mai recent posibil – tehnologia evolueaza destul de repede)

  32. Cred ca mai bine aleg un pret mai mare si un brand consacrat… Am mai multa incredere, desi de multe ori brandurile mai mici se dovedesc mai bune in unele privinte..

  33. pret mare – brand consacrat, pentru ca produsul sigur va fi de calitate si va avea o viata mai lunga.

  34. Aleg preț mai mare – brand consacrat pentru achizitionarea unui smartphone , pentru ca , in multe cazuri calitatea costa .

  35. Acum 2 ani am mers pe varianta “pret mai mic-brand mai putin notoriu”. Deoarece suportul este de slaba calitate (telefonul a ramas cu android 4.0.1 si se misca din ce in ce mai rau cu minimul de programe instalate), am trecut pe un varf de gama de la un brand in voga. NU exista grad de comparatie.

  36. nu am avut niciodata un smartphone, dar consider ca unele sunt overrated… prefer un smartphone mai ieftin

  37. Daca nu e brand consacrat nu inseamna ca nu e si calitativ. Eu prefer raportul calitate/pret sa fie cat mai bun, si acest lucru il ofera brand-urile mai putin notorii, calitate la un pret acceptabil.

  38. Pretul mai mic si implicit un brandmai putin notoriu este pe placul meu, nu neaparat ca nu-mi permit sa dau sume mari pe vreun smartphone, dar mi se par mai pe folosul meu cele mai putin complexe.

  39. preț mai mic – brand mai puțin notoriu, dar perfect ar fi preț mai mic – brand consacrat (nokia lumia 520 este cel mai bun exemplu)

  40. Nu tot ce e un brand mare este si bun. Deci as alege preț mai mic – brand mai puțin notoriu, pentru ca am avut multe surprize placute de unde ma asteptam cel mai putin 😉

  41. sau preț mai mic – brand mai puțin notoriu deoarece brandurile mari au preturile pre mari pentru buzunarul meu

  42. Prefer preț mai mic – brand mai puțin notoriu, deoarece brandurile consacrate au ajuns sa practice preturi mult prea exagerate….

  43. “preț mai mic – brand mai puțin notoriu”: poate nu se misca atat de bine ca un gadget “de firma”, dar imi pot face treaba cu el

  44. preț mai mare – brand consacrat pentru ca m-am saturat de toate telefoanele ieftine si de firme necunoscute.

  45. Eu prefer varianta pret mai mic – brand mai putin notoriu. Pun accentul pe functionalitate , prefer sa fac o minivacanta decat sa stau cu ea in buzunar sub forma de telefon.

  46. preț mai mic – brand mai puțin notoriu, cum sa platesc mai mult doar pentru brand,cand pot avea acelasi produs la un pret acceptabil si posibil chiar mai calitativ.

  47. Totul se reduce la puterea de cumparare. Avem doua cazuri: cine are isi ia de “firma” ,cine nu, cauta brand-uri mai putin cunoscute dar care vin repejor in urma celor cu notorietate. Sunt avantaje si dezavantaje pt fiecare caz… si putem sa continuam… Eu fac parte din a doua categorie…..

  48. preț mai mic – brand mai puțin notoriu,De ce sa platesc mai mult doar pentru brand,cand pot avea acelasi produs la un pret acceptabil si posibil chiar mai calitativ.

  49. Găsesc întotdeauna echilibrul între cele două intrând în detaliu la specificațiile tehnice. De exemplu, mi se pare perfect un smartphone cu minim 1 Gb RAM, Android, dual SIM, ecran OLED și ecran cât se poate de mare!

  50. Consider ca performanta bate brandul asa ca prefer mai bine un pret mai mic la aceeasi performanta. Brandul e doar un moft.

  51. preț mai mic – brand mai puțin notoriu, daca acel telefon are si o comunitate de mooderi in spate, e perfect

  52. Intrebare: “Când achiziționați un smartphone, care varianta vi se pare mai OK: preț mai mare – brand consacrat, sau preț mai mic – brand mai puțin notoriu?”
    Raspuns: preț mai mic – brand mai puțin notoriu !

  53. Aleg varianta preț mai mare – brand consacrat, pentru ca este implicata calitatea produsului respectiv, si clar imi doresc si durabilitate in timp.

  54. pana acum as fi ales branduri mai putin notorii, insa de la o vreme incoace, m-am razgandit si as alege un brand consacrat mai degraba. e mult prea important sa functioneze bine, deci as alege ceva ca lumea, da. 😀

  55. Preț mai mare – Brand consacrat!

    Un brand devine consacrat tocmai prin vizibilitatea pe care o capata ca prezenta fizica si virtuala pe piata, in viata oamenilor si in experientele clientilor.
    Un brand consacrat imi ofera:
    – puncte fizice de contact (magazine, service),
    – personal cu experienta,
    – logistica mai buna a produselor si accesoriilor pe care le doresc,
    – oferta mai diversificata a produselor conexe sau accesoriilor pe care alti producatori le ofera pentru produsul meu de brand,
    – parteneriate mai bune cu furnizorii de servicii (operatorii telecom de ex.),
    – servicii postvanzare mai bune, ex. actualiari soft
    – o comunitate virtuala mai ampla de unde pot afla noutati, rezolvari de probleme, experiente, review-uri, download-uri etc.
    – o atentie mai mare din partea furnizorilor de software / hardware si biblioteci mai ample de aplicatii, jocuri, software etc.
    – conectivitate si compatibilitati extinse cu alte dispozitive si aparatura ale uilizatorilor, electrocasnice, auto etc.
    – oferte, promotii, concursuri, sponsorizari, donatii, responsabilitate sociala relativ extinse fata de alti competitori.

    Pentru toate acestea, un pret mai mare este justificat si nu se intelege prin asta un pret exorbitant!

  56. eu ma orientez dupa marcile pe care deja le-am utilizat si s-au dovedit fiabile; am invatat ca a ma orienta doar dupa pret sau doar dupa notorietatea unei marci imi poate crea probleme in timp.

  57. Pret mai mic – brand mai putin notoriu. Mai scump nu inseamna neaparat mai bun. Si apoi, daca se strica, macar stiu ca nu am dat prea multi bani pe el.

  58. Daca candva o-sa am posibiliate cumpar una buna ultima nou model nu va interesa bani,.,UNA TREBUIE CUMPARAT SI BUNA,.,Dar este un vis ca bani sant cine decide si cu social,.,este un vis,.,,.,.,,imi place, like&share, particip,.,Atatea mai scriu ca doare ca nu pot cumpara,.,

  59. Pentru ca in timp am invatat ca nu mereu ce este mai scump este si de calitate,acum merg pe ultima varianta:preț mai mic – brand mai puțin notoriu.

  60. preț mai mic – brand mai puțin notoriu, chiar daca nu esti foarte cunoscut nu inseamna ca nu ai produse bune.

  61. Pret mai mic normal-brand mai putin notoriu.Tinand cont de faptul ca de multe ori produsele ieftine sunt mult mai bune ca cele scumpe.Ma refer la bateria (respectivului) am patit-o!

  62. …in general,telefoanele scumpe sunt cumparate,normal,de cei care-si permit pretzul…prefer un brand poate mai putzin consacrat,la un pretz mediu,atat timp cat are aplicatzii la un nivel decent si ma pot folosi de el usor…

  63. Eu aleg preț mai mare – brand consacrat. Prefer sa platesc in plus pentru notorietatea brandului decat sa ma aflu in situatia de a ma plange de un produs no name. Nu zic ca nu se pote intampla si invers, dar… 🙂

  64. Eu prefer preț mai mare – brand consacrat! 🙂 De obicei, daca sint preformante sau promitatoare, brandurile mici sint preluate de cele mari, consacrate.

  65. Eu prefer sa-mi cumpar un smartphone mai ieftin,adica dupa bugetul pe care il am.Dupa parerea mea,daca ai grija de el,poate sa tina la fel de mult ca un smartphone scump.

  66. Pret mic , brand mai putin notoriu dar cu performante apropiate de cele care sunt propuse de brand-urile consacrate.

  67. un brand consacrat inseamna calitate superioara atat pe partea de soft(aplicatii, programe) cat si pe partea de hard(procesor, memorie, calitate componente, durabilitate).Au castig de cauza operatorii consacrati la toate capitolele:eficienta, durabilitate, calitate.Toate lucrurile astea inseamna un cost mai ridicat implicit dar si un castig al cumparatorului din toate punctele de vedere.

  68. Preț mai mare – brand consacrat, asta pentru ca, in principiu, ce e mai scump e si mai bun iar brand-ul nu ar fii consacrat daca nu ar avea produse de buna calitate

  69. Cand achizitionez un smartphone ma uit la pret, ce specificatii are atat din punct de vedere hardware cat si software, dar sa nu uitam nici brand-ul, e un lucru cat de cat important. Daca sunt multumit de toate atunci cumpar dispozitivul.

  70. Cand achizitionez un smartphone ma uit in primul rand la brand consacrat, sa fie de calitate, design deosebit. Functii multiple si peformanta

  71. Cand achizitionez un smartphone ma uit mai intai la pret si sa fie un brand consacrat deoarece am mai mare incredere ca o sa functioneze cum trebuie.

  72. In general preț mai mare – brand consacrat, dar uneori este tentant si preț mai mic – brand mai puțin notoriu?

  73. trebuie sa recunosc ca sunt fan Samsung in ceea ce priveste smartphonurile, insa, pentru ca nu sunt o fixista, as putea alege si varianta preț mai mic – brand mai puțin notoriu, daca acel produs ma convinge la o testare prealabila

  74. preț mai mare – brand consacrat, deoarece mi s-a intamplat sa iau produse de la branduri necunoscute care sa aiba defectiuni si sa nu gasesc o reprezentanta in oras si sa trebuiasca sa astept saptamani intregi sa imi fie reparat…desi am avut si surprize foarte placute cu produse care au rezistat mai mult decat dublu fata de produsele de la branduri consacrate!

  75. Un brand consacrat inseamna de multe ori daca nu de regula ,un pret cosmic .De cele mai multe ori platim doar numele de cateva ori mai mult.

  76. Nu conteaza, produsul trebuie testat cel putin 3 zile. Am avut ocazia ca un telefonul unu brand cunoscut sa ma dezamageasca, iar unul mai putin cunoscut sa ma surprinda in mod placut. Sustin testarea inainte de a forma o parere.

  77. preț mai mare – brand consacrat, asta pentru ca ii iei sub forma de investitie, pret mai mare deci ai pretentii si asteptari de la brand

  78. Preț mai mare – brand consacrat, insa nici cele la preț mai mic si brand mai puțin notoriu nu m-au dezamagit.

  79. Pret mic – brand mai putin notoriu , pentru ca e un raport calitate pret corect , am avut destule telefoane necunoscute chiar si acum , si am fost foarte multumit.

  80. Va urmaresc (si apreciez intr-o oarecare masura) eforturile de a va diferentia in mediul online din Romania. Vreau insa sa va intreb ceva: nu vi se pare ciudat cum turma reactioneaza numai la concursuri?
    NU vad un comentariu inteligent in tot site-ul, dar la concursuri e plin de amatori de mocaciuni.

    Si ca sa fie si mai interesant, toata gloata raspunde ca si-ar lua telefon cu brand cunoscut si pret mare. Fugiti ma de aici cu minciunile voastre. Care dintre voi are telefon mai scump de 500 de lei?

  81. Preț mai mare – brand consacrat. De fiecare dată calitatea a fost dovedită si asta pentru ca am cumapart acelasi brand consacrat de cateva ori la rand si am fost foarte incantata de cat de bine au functionat. Am avut si un brand nu prea cunoscut si s-a observat diferenta la utilizare.

  82. preț mai mic. Am avut un telefon de acest gen. Navighezi rapid, face niste poze incredibile iar cel mai mult mia placut durata mare de viata a bateriei. Si inca ceva; sunt si foarte ieftine iar configuratia cu care vin este incredibila.

    • Pret mai mic – brand mai putin notoriu ,deoarece nu stii niciodata cand o companie necunoscuta poate produce un produs excelent.

  83. Sincer, varianta cu pret mic-brand mai putin notoriu e cea preferata de mine, pentru ca nu imi convine sa platesc brandul, si nu produsul. Ceva cu nume mare nu e cu nimic mai special decat ceva necunoscut, ba de multe ori se intampla exact opusul.

  84. Si telefonanele cu pret mai mic pot fi cu o calitate buna !
    Pret mare – Calitate mai buna / sau poate nu / poate fi pret mare si calitate nu foarte buna !
    Pret mic – Calitate rea / sau poate nu / poate fi pret foarte mic si calitate foarte buna !

  85. Pret mai mic-brand mai putin notoriu…..am realizat ca indiferent de brand produsul poate fi bun sau nu….ideea e valoarea produsului in sine si cum se comporta el…chiar daca nu are un brand arhicunoscut….suprizele apar indiferent de brand….cateodata placute, alteori mai putin placute…..chiar si din partea unor mari brand-uri…

  86. aleg preț mai mic – brand mai puțin notoriu , momentan am un telefon de acest fel si nu m-a dejamagit in nici o privinta , sunet bun , calitatea pozelor extraordinara , navigare rapida

  87. Eu as alege preț mai mic – brand mai puțin notoriu si o sa va explic de ce, din experienta proprie sunt produse excelente produse de companii care nu sunt foarte cunoscute, cu performante mult mai bune decat cei care au deja un nume pe piata si un pret competiv, produsele lor sunt cu siguranta mai bune pentru ca doar asa pot avea acces pe piata si pot rezista acolo, pot rivaliza cu cele produse de cei renumiti.

  88. sau preț mai mic – brand mai puțin notoriu. Deoarece ceea ce am mi se pare destul de bun si raportul calitate-pret mi se pare foarte bun

  89. Pret mai mare -brand consacrat de obicei,insa am avut placuta surpriza sa iau si un smartphone din categoria preț mai mic – brand mai puțin notoriu si sincer nu m-a dezamagit.

  90. Preț mai mic – brand mai puțin notoriu. Atâta timp cât are aceleași spec-uri, nu văd de ce aș plăti mai mult pe același aparat doar pentru că are un brand cunoscut scris pe el.

  91. Va salut! Dupa 1 an de zile de utilizat un telefon de la o firma romaneasca care face rebranding de telefoane, pot spune ca un pret mai mic, de la un brand mai putin notoriu nu este neaparat un dezavantaj si se poate oferi calitate la un pret decent si sa aceleasi specificatii ca la un telefon de la un brand cunoscut, dar care vine bineinteles, la un pret mult mai ridicat. Asa ca am inceput sa fiu PRO varianta unui pret mai mic! 🙂

  92. Pret mare – brand consacrat; Insa putem vorbi mai degraba de capacitatea de a impinge update-uri pe o durata cat mai lunga de timp, capacitate ce vine cu brandul consacrat.

    • pret mai mic – brand mai putin notoriu…..se poate ca un produs sa fie ieftin si bun chiar daca nu e cunoscut

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep