HomeFeaturedFocusKarbonn intra pe piata romaneasca de smartphone

Karbonn intra pe piata romaneasca de smartphone

Sau, daca e să ne luăm după comunicatul de presă, producătorul asiatic cu cea mai mare creștere pe segmentul de smartphone din India intră pe prima piață din Europa în privința vitezei la internet. Și chiar dacă despre superlativele de mai sus ar mai fi de cârcotit, vestea că un nou nume va fi prezent pe piața de smartphone de la noi din țară, nu are de ce să supere pe cineva. Disponibile prin eMag și Flanco, telefoanele Karbonn vor reprezenta o concurență serioasă pentru brand-urile autohtone, mai ales dacă vor păstra și prețuri competitive. Și este o situație interesantă, mai ales prin perspectiva Serioux, un brand care aparține grupului din care fac parte cei doi vânzători de mai sus.

Karbonn A5s

“România este deja renumită ca fiind prima din Europa în privința vitezei la internet. De aceea am ales să lansăm produsele noastre mai întâi aici și abia apoi în alte țări europene. Ne-am propus ca anul acesta să atingem o cota de piață la nivel international de 15%  față de 10 % anul trecut, iar creșterea va veni cu siguranță din încrederea pe care produsele noastre o vor primi pe aceste noi piețe.” declară Sudhir Hasija, Președintele Karbonn Mobiles.

Karbonn A19

Revenind la gama cu care Karbonn încearcă să cucerească consumatorii de pe la noi, debutul se face cu patru telefoane smart și un feature-phone. Cele patru modele de smartphone sunt: Karbonn A5s, Karbonn A19, Karbonn S5+ (disponibile în două variante de culoare: alb și negru) și Karbonn Titanium X, vedeta incontestabilă a grupului. Toate Android-ele au prețuri recomandate cuprinse între 399 și 1199 RON. Karbonn KPhone1 este singurul feature-phone din ofertă, și vine la un preț de 169 RON.

Karbonn S5+

Și dacă tot am vorbit despre vedetă, să trecem puțin în revistă specificațiile sale. Karbonn Titanium X ne propune un display fullHD de 5 inchi, un procesor Cortex A7 quad-core de 1,5 GHz, memorii de 1 GB (RAM) și 16 GB (ROM), camere de 13 și de 5 megapixeli, NFC și un acumulator de 2300 mAh, toate rulând un Android 4.2 Jelly Bean. Produsul se vinde pe eMag la prețul de 1199 de lei, preț la care cumpărătorii primesc și un cadou. Sunt curios care va fi evoluția vânzărilor pentru aceste produse și mai ales cum se va ascuți lupta pe această piață aflată în creștere.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep