HomeFeaturedFocusFuck me(ni)! Galaxy S5 mini anuntat oficial

Fuck me(ni)! Galaxy S5 mini anuntat oficial

Și odată cu el, nu mai am nici o îndoială asupra faptului că manevra asta cu varianta „mini” este marketing curat și cam atât. Asemănările dintre un smartphone de vârf și versiunea lui mini se rezumă în primul rând la nume, la aspectul fizic și poate la vreo două trei funcții specifice, replicate și pe fratele mai mic (și mai sărman). În materie de configurație însă, acolo unde așteptările sunt cele mai mari, pauză! Chiar mă întreb ce trebuie să facă un utilizator care vrea să bage în buzunar o configurație de top, dar cu niște dimensiuni normale (4,5 – 4,7 inchi). Am văzut cu multă durere în suflet că LG este pe cale să ne trădeze cu G3 Beat (despre care măcar se speculează că va avea 2 GB de RAM), acum vedem cum Samsung încearcă să vândă gogoașa cu mini. Doar Sony a făcut ceva eforturi la la versiunea mini a lui Xperia Z1, mai mari oricum decât ale competitorilor. Și se pare că încearcă să repete cu Xperia A2, versiunea mini pentru piața japoneză a flagship-ului Sony Xperia Z2.

Revenind totuși la Samsung Galaxy S5 mini (asta dacă nu v-ați săturat deja de Samsung astăzi, cu atâtea lansări), deși nu îmi vine deloc să îi spun așa, configurația propusă este alcătuită dintr-un display Super AMOLED de 4,5 inchi și 720p, un procesor quad-core de 1,4 GHz (Cortex-A7), o memorie RAM de 1,5 GHz și stocare internă de 16 GB, camera principală de 8 megapixeli și un acumulator de 2100 mAh. Parcă mai alină din supărare cititorul de amprentă digitală din butonul “home”, certificarea IP67 care asigură scufundarea în apă și rezistența la praf, senzorul pentru puls din carcasa spate și funcțiile speciale ca S Health, Private mode, Kids mode sau Ultra Power Saving mode, singurele care justifică împrumutarea numelui de la fratele mai mare, Samsung Galaxy S5.

Voi ce părere aveți despre această versiune mini? Are o configurație suficientă pentru a beneficia de numele fratelui mai mare?

via Samsung

5 COMENTARII

  1. pai ce sa faca si Samsung? N-au nimic nou micsoram din ce e vechi ii dam o denumire noua si gata ma avem un produs nou de lansat :))))

  2. Variantele mini de telefoane, cu exceptia notabila a lui Z1 Compact, sunt intotdeauna limitate sever ca si dotari, si nu la fel de sever ca si pret. Nu prea au un rost, insa cei care refuza sub orice chip ecranele mari pe telefoane continua sa le cumpere.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep