HomeFeaturedFocusLumia 530, primul smartphone post Nokia al Microsoft Devices

Lumia 530, primul smartphone post Nokia al Microsoft Devices

Sper că nu mai există semen de îndoială asuprea sistemului de operare, ştim doar că proiectul Nokia X cu Android a fost închis de către Microsoft. Avem aşadar de a face cu un Windows Phone (8.1) entry-level. Iar amprenta Microsoft se vrea a fi pusă nu doar pe sistemul de operare propriu, în cea mai nouă versiune a sa, dar şi prin prisma preţului pe care acest telefon îl va avea, preţ care îl face să fie cel mai ieftin smartphone cu Windows Phone, la doar 85 de euro.

Prin prisma acestui preţ, parcă nu mai arată aşa de rău cei 4 inchi ai ecranului FWVGA (854 x 480 pixeli) sau procesorul quad-core de 1,2 GHz (Qualcomm Snapdragon 200). Nici măcar cei 512 MB de memorie RAM sau cei 4 GB de stocare internă nu mai sperie. O cameră de 5 megapixeli, suport microSD de până la 128 GB (adică un card mai scump ca telefonul), acumulatorul de 1430 mAh şi cele câteva feature-uri specific Microsoft, completează lista de specificaţii.

Totuşi, preţul parcă e cel mai atractiv. Cu atât mai mult cu cât Nokia Lumia 520 (un model mai vechi, cel puţin teoretic) este 115 euro la Vodafone.

via Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep