HomeFeaturedFocusUn nou razboinic auriu de la Lenovo

Un nou razboinic auriu de la Lenovo

Și cu ocazia asta am aflat și eu că de fapt chinezii pregătesc o armată întreagă de războinici aurii. Cred că au rămas cu sechele de pe vremea războinicilor de teracotă. Oricum, cel puțin deocamdată, nici un auriu nu pare la fel de impresionant precum strămoșii mai puțin strălucitori. Și nici de onoare, pentru că marea speranță, Războinicul Auriu cu procesor octa-core, pe care îl așteptam cu sufletul la gură, a fost înlocuit de alt luptător, Lenovo Golden Warrior S8, căruia îi lipsea din dotare o armă foarte importantă, LTE pe numele ei. Așacă iată că se pregătește să intre în arenă varianta mai cu moț, Golden Warrior A8.

Iar prin moț o să vă rog să înțelegeți LTE-ul respectiv, bineînțeles, dar și… tanaaaa… procesorul octa-core!!! Da domnilor, a venit! Și, dacă surpriza nu este destul de mare, aflați și că va costa aproximativ 130 de dolari. Dom’le, oameni de onoare chinezii, tot respectul. Dacă mai fac un efort și scot terminalul și în afara Chinei, îi bag la suflet. Până atunci, am rezerve. Iar cu coada ochiului mă uit la Golden Warrior A8, care pe lângă procesorul octa-core (MediaTek MT6592), vine și cu alte specificații interesante.

Dintre ele, memoria RAM de 2 GB, stocarea de 16 GB și Android-ul 4.4.2 sunt convins că vor face casă bună cu chipset-ul. Dar și display-ul de 5 inchi și 720p, camerele de 13 și de 5 megapixeli și LTE-ul pomenit mai devreme au menirea să impresioneze, la fel ca prețul de mai sus. A8-ul este un smartphone care ne arată o nouă față a conceptului de low-budget, care ar trebui să fie un exemplu pentru orice producător. La fel cum Lenovo ar trebui să ia exemplu de la alte brand-uri în ceea ce privește strategia comercială.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep