HomeFeaturedFocusGoogle, soferul, accidentul si smecherasul

Google, soferul, accidentul si smecherasul

Legatura scurtului material pe care vreau să vi-l prezint cu IT-ul, este dată de Google. Şoferul din povestioara noastră, Alexander Spurr, de 29 de ani, este angajatul companiei, iar maşina pe care o conducea este o celebră maşină Google, care mapa străzile din Little Rock, Arkansas. Accidentul, aparent banal, a survenit evident din vina acestuia, în momentul în care a încercat să efectueze o manevră de întoarcere, fără a se asigura corespunzător. A acroşat vehiculul condus regulamentar de Dylan Case, în vârstă de 22 de ani. Am vorbit exact ca un organ, sunt oricând bun de muncă la biroul tamponări! J

Acum apare în scenă şmecherasul. Care începe rapid să pozeze în victimă. Nu atât a accidentului în sine, nu a şoferului care a greşit evident, ci a Google. Acolo miroase a bani! După nefericitul eveniment, a început brusc să simtă un discomfort în zona gâtului, a coastelor şi a spatelui. Ce să îi faci, aşa e la 22 de ani. Şi pentru că ar mai fi fost şanse ca intenţiile sale să rămână neînţelese de circa 1,7% dintre cei mai naivi care au citit despre acest incident, a lămurit chiar el totul:

“Something better come out of Google’s pocket for this.”

Nu şoferul vinovat, nu compania de asigurări a acestuia, ci Google! Dat fiind că pare un comportament destul de mioritic, nu pot să nu transpun puţin toată povestea asta pe plaiurile noastre. Oare maşinile cărei companii autohtone ar reprezenta un peştişor de aur pentru un smecheraş de genul acesta? De unde ar putea să curgă nişte bani?

via Cnet

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep