HomeFeaturedFocusHTC Butterfly 2 (J Butterfly) da semne ca vrea expansiune globala

HTC Butterfly 2 (J Butterfly) da semne ca vrea expansiune globala

Mi-am exprimat speranțele că modelul J Butterfly lansat exclusiv în Japonia va deveni disponibil și la nivel global încă de când a apărut anunțul său oficial de lansare. Acum, că el devine disponibil pe o serie de piețe noi din Asia, trag nădejde că este doar începutul unui asalt susținut. Nu de alta, dar Hong Kong, India, Malaezia, Singapore sau Thailanda nu mă încălzesc cu mult mai tare decât Japonia.

Însă un semn bun este dat de redenumirea telefonului din J Butterfly în HTC Butterfly 2. Sună mult mai comercial și mai internațional. Specificațiile telefonului rămân identice și includ un ecran 1080p de 5 inchi, un chipset Snapdragon 801, cu procesor quad-core de 2,5 GHz, memorie RAM de 2 GB, stocare internă de 16 sau 32 GB, cameră principală HTC Duo Camera de 13 megapixeli și cameră frontală de 5 megapixeli, acumulator de 2700 mAh, Android 4.4, rezistență la apă și praf, difuzoare BoomSound și LiveStage Signal Processing Technology de la Harman Kardon.

Prețul telefonului rămâne în continuare o necunoscută, pe care disponibilitatea începând cu primele zile ale lunii viitoare sperăm să o risipească.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep