HomeFeaturedFocusLG G3 Stylus, semi-concurent de Galaxy Note, anuntat oficial

LG G3 Stylus, semi-concurent de Galaxy Note, anuntat oficial

Din păcate pentru iubitorii phablet-urilor cu stylus, exceptând asemănearea fizică, numele este cam tot ceea ce are în comum versiunea G3 Stylus cu cea mai celebră și mult mai potentă de LG G3, care ne-a lăsat o impresie excelentă. Mă rog, ne-am mai putea lega de dimensiunea ecranului, dar o consider ca fiind parte componentă a aspectului fizic. Nu vă îmbătați cu apă rece, în afară de cei 5,5 inchi, rezoluția scade drastic, ajungând până la 540 x 960 pixeli.

Lista cu specificații complete mai include un procesor quad-core de 1,3 GHz, o memorie RAM de 1 GB, stocare internă de 8 GB cu posibilități de extindere via microSD, camere foto de 13 și de 1,3 megapixeli, un Android 4.4.2 și un acumulator de 3000 mAh care, spun unii mai entuziaști, va face minuni în materie de autonomie. Se remarcă, la modul negativ, lipsa LTE-ului.

Telefonul, care va fi prezentat oficial în cadrul IFA, nu este nici pe departe un rival pentru Note 3 de la Samsung, dar are șanse să se impună în preferințele unor consumatori printr-un preț pe măsura specificațiilor, pe lângă funcțiile proprietare LG (QuickMemo+, Smart Keyboard, Dual Windows, Touch & Shoot, Gesture Shoot sau Knock Code). Vom vedea acest lucru în momentul în care va deveni disponibil, mai întâi pe piețele din Brazilia, Asia, Africa, Orientul Mijlociu… deocamdată prea puțin (sau deloc) despre Europa.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep