HomeFeaturedFocusSteve Ballmer se retrage din board-ul Microsoft

Steve Ballmer se retrage din board-ul Microsoft

Pare mai degrabă o retragere formală, pentru că nu îi poți cere celui mai mare acționar individual al Microsoft să nu se mai implice în companie. Ballmer vrea să iasă din lumina reflectoarelor și să îi cedeze noului CEO, Satya Nadella, rolul de personaj principal în Microsoft, lucru pe care la un moment dat îl cerea curentul anti Bill Gates din consiliul de administrație al companiei. Chiar dacă are și alte activități ca proprietar de echipa de baschet din NBA și ca om implicat în mediul academic, este evident ca Ballmer va fi acolo, lângă Microsoft. O confirmă chiar el, în declarația de retragere.

I bleed Microsoft — have for 34 years and I always will. I continue to love discussing the company’s future. I love trying new products and sending feedback. I love reading about what is going on at the company. Count on me to keep ideas and inputs flowing. The company will move to higher heights. I will be proud, and I will benefit through my share ownership. I promise to support and encourage boldness by management in my role as a shareholder in any way I can.

Este greu, dacă nu chiar imposibil, să nu ții cont de opiniile lui Bill Gates sau ale lui Steve Ballmer în Microsoft, cel puțin pentru moment. Oricât de mult și-ar dori noul CEO acest lucru, cred că este și el conștient că trebuie să se bazeze și pe sugestiile celor doi. Până la urmă ei au lansat această companie și au ridicat-o acolo unde este.

via Forbes

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep