HomeFeaturedFocusUrmasii Moto X si Moto G par sa dezamageasca

Urmasii Moto X si Moto G par sa dezamageasca

Și, dacă informațiile leak-uite despre configurațiile celor două viitoare modele se vor adeveri, este mare păcat. Nu atât pentru noi, consumatorii din România, care am văzut destul de târziu (sau deloc) cele două telefoane, pentru că variante există, chiar și din rândul brand-urilor autohtone, dar mai ales dat fiind că vor exista voci (și nu puține) care vor pune această delăsare pe seama Lenovo, noul proprietar al Motorola. Uite așa se va spune că Google a făcut treabă mai bună cu Motorola, lucru cu o oareșce bază reală chiar.

Mai mult, dezamăgirea respectivă, pe care o împărtășesc, provine nu numai de la o configurație destul de modestă, cel puțin în cazul urmașului lui Moto G (cunoscut sub numele de cod de Moto G2 sau Moto G+1), dar și din prețul pe care, conform unor surse pe care le putem pune totuși la îndoială cel puțin pentru moment, acest urmaș îl va avea. Mai exact, vorbim despre un display de 5 inchi și 720p, cu un chipset Snapdragon 400, un quad-core la 1,2 GHz, memorie RAM de 1 GB și stocare internă de 8 GB, camere de 8 și de 2 megapixeli. Toate acestea, chipurile, la un preț de 250 de euro. Nici măcar Android-ul 4.4.4 nu pare să spele din senzația pe care am căpătat-o, de business… chinezesc. Noroc că toate aceste informații nu sunt oficiale și, automat, mai este loc de speranță. Amestecată cu teamă!

Astfel, curizitatea este mai mare și în ceea ce privește viitorul urmaș al lui Moto X. Cu nume de cod la fel de ciudat, Moto X+1, acesta propune o configurație mai de vârf, cu un quad-core la 2,5 inchi și 2 GB de memorie RAM, o combinație mult mai fericită, în spatele unui display fullHD de 5,1 sau 5,2 inchi. Cu o cameră de 12 megapixeli și un acumulator de 2900 mAh, acest smartphone lasă loc de teamă doar în ceea ce privește prețul său. Asta, presupunând din nou că informațiile se vor dovedi reale.

Până la urmă stă în puterea celor de la Lenovo să arate că pot menține standardele ridicate de Google sau ba. Și chiar va fi interesant de urmărit cum vor evolua lucrurile. Mai avem de așteptat cam o lună!

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep