HomeFeaturedFocusClubul nebunilor frumosi: astazi, Meizu!

Clubul nebunilor frumosi: astazi, Meizu!

Are și piața din China farmecul ei! Și ăsta, în cea mai mare parte, este dat de tot felul de producători care de care mai exotici și de telefoanele lor care zău că ar merita o expansiune globală. Sau, mai bine spus, noi am merita accesul la aceste telefoane cel puțin interesante. O să argumentez toată afirmația asta, ca să nu mă acuzați că delirez total aiurea.

Meizu MX4 Mini este primul nostru erou. Și l-am remarcat nu datorită specificațiilor tehnice (care se pare că vor include un display de 5 inchi și un chipset MediaTek MT6732 cu arhitectură pe 64 de biți), dar mai ales datorită sistemului de operare. Este vorba despre un ROM customizat de Android, realizat de către gigantul Alibaba (ăștia se simt atât de pe val, încât se iau la trântă cu oricine acum), cu accente evidente pe serviciile acestora, care să le înlocuiască pe cele ale Google, denumit YunOS 3.0. Simpatică ideea, lansată inițial de Amazon. eMag-ule, pe când un Serioux cu ROM custom de Android??? Serios vorbesc!

YunOS 3

Vă place hard? Hardware, neserioșilor. Atunci haideți să aruncăm împreună o privire peste specificațiile pe care se zvonește că le va avea viitoarea versiune Pro a lui Meizu MX4. Un display de 5,36 inchi și 2560 x 1536 pixeli, un chipset Samsung Exynos 5430 cu procesor octa-core, cu patru nuclee Cortex-A17 de 2,6 GHz și patru Cortex-A15 de 2,1 GHz. Plus, atenție, o memorie RAM de de 4 GB!!! Pe de o parte, mă așteptam să apară așa ceva și chiar să se întâmple la un asiatic dedicat doar pieței din China sau pe acolo. Dar, chiar și așa, mi se pare fascinant.

Așa că, trebuie să cădem de acord, Meizu merită o biloacă albă!

via GSM Arena

4 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep