HomeFeaturedFocusHai sa dam cu iPhone 6 de pamant!

Hai sa dam cu iPhone 6 de pamant!

La figurat am făcut-o deja, datorită prețului pe care îl consider în continuare exagerat. Dar acum vorbim de dat de pământ la propriu, atât în variantă organizată, cât și la modul inedit și foarte nefericit pentru posesor. Nu de alta, dar s-a dat liber la vânzarea de iPhone 6 și iPhone 6 Plus în unele țări și odată cu acest lucru a pornit și isteria anuală. Nebuni care au stat câteva zile la coadă, pe trotuarele din fața magazinelor Apple și-au văzut eforturile încununate de succesul suprem.

Legat de prima variantă, vă propun un studiu, deși e cam pompos să îl numim astfel, legat de diferite variante de impact dintre noile telefoane de la Apple și sol. Un drop-test realizat de PhoneBuff, care concluzionează că impactul direct pe unul din colțuri este cel mai periculos pentru aceste telefoane. Și, cred eu, că este o ipoteză universal valabilă pentru orice smartphone. Un drop-test pe care vă invit să-l urmăriți, deși nu îmi dau seama cum vă poate ajuta. Nimeni nu își scapă telefonul intenționat.

Cu siguranță domnul de mai jos nu a făcut-o. Emoționat la culme că ține în mână noul iPhone 6 și bâzâit insistent de o droaie de reporteri pe motiv că este primul posesor de iPhone 6 din Perth, Australia, domnul Jack Cooksey a scăpat produsul de asfatl în timp ce se chinuia să îl arate presei. Și uite așa, din erou, a devenit instant bufonul zilei.

Este de admirat totuși că nu și-a pierdut zâmbetul de pe buze, deși i se cam schimbase puțin grimasa. Însă marele lui merit este că ne-a oferit un drop-test live. Ale cărui rezultate, culmea, le contrazic pe cele organizate.

“I dropped it in a panic to get it open. Luckily it’s covered in plastic, so it’s fine.”

Plastic?

via The Independent

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep