HomeFeaturedFocusLenovo a anuntat doua telefoane noi la IFA: Vibe X2 si Vibe...

Lenovo a anuntat doua telefoane noi la IFA: Vibe X2 si Vibe Z2

S-a întamplat încă de ieri, însă a fost o zi destul de aglomerată în lansări de produse atractive, aşa că ne vom ocupa acum de acest subiect. Până la urmă şi noile Moto X şi Moto G sunt telefoane lansate tot de Lenovo, ca proprietar al Motorola, aşa că nu i-am lăsat pe chinezi chiar fără pic de atenţie.

Revenind la cele două terminale pe care le vom analiza pe scurt, Lenovo Vibe X2 pare a fi cel mai puternic. Cu un procesor octa-core MediaTek MT6595, cu nuclee care se pot tacta până la 2 GHz, un display de 5 inchi şi 1080p, o memorie RAM de 2 GB, cameră principală de 13 megapixeli şi una frontală de 5 megapixeli, stocare internă de 32 GB şi acumulator de 2300 mAh, Lenovo Vibe X2 impresionează şi prin aspectul fizic, extrem de subţire, de puţin peste 7 mm. Telefonul rulează versiunea 4.4 a Android-ului.

lenovo vibe z2

Fratele mai mic, este ceva mai dezvoltat fizic, cu un display de 5,5 inchi, dar cu o rezoluţie mai slabă, de doar 720p. Un chipset Snapdragon 410, pe arhitectură de 64 de biţi, cu patru nuclee de 1,2 GHz, o memorie RAM de 2 GB, stocare internă de 32 GB şi un acumulator de 3000 mAh întregesc detaliile tehnice, iar camera principală de 13 megapixeli este eclipsată de cea frontală, de 8 megapixeli, cu dedicaţie pentru selfieomani.

Telefoanele vor deveni disponibile, în primă fază în China, în luna octombrie, la preţurile de aproximativ 399 dolari pentru Vibe X2 şi 429 dolari pentru Vibe Z2, preţuri care îmi dau puţin peste cap ierarhia celor două aparate. Până la urmă, mai importantă decât poziţionarea dintre ele se dovedeşte expansiunea comercială înspre Europa, cu tot cu partea estică, după lansarea comercială din China.

via GSM Arena

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep