HomeFeaturedFocusSony nu a terminat surprizele

Sony nu a terminat surprizele

Dacă ați crezut că Sony a terminat cu noutățile pentru IFA atunci când a făcut un soi de teasing pentru două telefoane și o tabletă, v-ați înșelat. Aia a fost doar partea oficială a comunicării către presă. Teasingul oficial, care de cele mai multe ori le iese bine asiaticilor. Nu știu cât de bine le-a ieșit de această dată celor de la Sony, dar extrem de rapid după vine și partea mai puțin oficială (deși probabil că s-au regăsit pe același mediaplan). Adică leak-urile care ne arată că Sony mai plănuiește pentru IFA și un smartwatch și un smartband. Mai exact, se pare că se vor numi SmartWatch 3 și SmartBand Talk.

sony ifa 2014 2m

Despre ceas s-au răsuflat și câteva detalii, printre care unele legate de un display de 1,68 inchi și 320 x 320 pixeli, despre sistemul de operare Android Wear sau despre o certificare IP58 dusă la extrem, care se pare că ar permite scufundarea device-ului la adâncimi mai mari de 2 metri. Despre SmartBand se știe doar că va avea un display e-ink curbat și conectivitate Bluetooth.

sony xperia z3 compact

Între timp, pe partea de telefoane, apar și câteva detalii despre Sony Xperia Z3 Compact. Plus câteva fotografii care arată destul de oficial și care ne arată aspectul telefonului. Un chipset Snapdragon 801 (quad-core la 2,5 GHz), un display fullHD de 4,6 inchi și o cameră de 20,7 inchi sunt singurele detalii care au fost sifonate. Pentru restul, atât în ceea ce privește Xperia Z3 Compact cât celălalt telefon, tableta, ceasul și brățara. Așteptăm evenimentul Sony de la IFA. Asta dacă nu o să avem vreo surpriză între timp.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep