HomeFeaturedFocusVivoTab 8, tableta Windows 8.1 de la Asus

VivoTab 8, tableta Windows 8.1 de la Asus

Lansarea oficială a acestui produs dă impresia că nu a mai prins trenul spre IFA, însă nu cred că este cazul la o companie de acest calibru. Mai degrabă a fost lăsată intenționat, pentru ca publicul pasionat de mobilitate să se calmeze puțin după entuziasmul dat de Samsung Galaxy Note 4, de Galaxy Note Edge, de Nokia Lumia 830 sau de Sony Xperia Z3, device-uri între care o tabletă de la Asus s-ar fi pierdut relativ ușor. Așa, VivoTab 8 are toată atenția noastră.

Din punct de vedere tehnic, încă din denumire ne dăm seama că avem de-a face cu un display de 8 inchi, un LCD IPS cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli. Însă punctul forte al acestui produs se dorește a fi procesorul pe arhitectură de 64 de biți Intel Atom Z3745, un quad-core de 1,86 GHz. Memoria RAM poate fi de 1 GB sau de 2 GB, în funcție se pare de regiunea geografică. Stocarea internă de 32 GB, la care se mai poate contribui și cu un microSD, camerele de 2 megapixeli sau acumulatorul de 3040 mAh.

Prea multe detalii comerciale nu au fost deocamdată făcute publice. Totuși, dată fiind înrudirea tabletei cu Asus VivoTab Note 8, prețul estimat este undeva în jurul valorii de 249 de dolari pentru Statele Unite. Poate chiar mai mic.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep