HomeFeaturedFocusLG F60 anuntat oficial

LG F60 anuntat oficial

Este vorba despre un terminal care pune accent destul de mare pe conectivitatea LTE și pe care eu îl văt undeva la intersecția entry-level-ului cu mid-level-ul, prin specificațiile pe care le etalează. Important este și prețul în această ecuație, care pe de-o parte poate dărâma această etichetă acordată lui LG F60 și, pe de altă parte, poate influența destul de puternic succesul de care acest telefon se va bucura odată ce va fi pus în vânzare. Deocamdată detaliile comerciale lipsesc cu desăvârșire.

Așa că o să ne ocupăm de cele tehnice, pe care le avem mai la îndemână. Telefonul nu are menirea de a da pe cineva pe spate din punct de vedere al specficațiilor, ci de a oferi caracteristici decente. Și cred că aici se pot încadra ușor display-ul IPS de 4,5 inchi și rezoluție de 800 x 480 pixeli, chipsetul Snapdragon cu patru nuclee la 1,2 GHz, memoria RAM de 1 GB, versiunile de stocare internă de 4 sau de 8 GB, camerele de 5 și de 1,3 GHz, conectivitatea LTE scoasă în față de coreeni, acumulatorul de 2100 mAh și Android-ul 4.4.2 KitKat.

Din punctul de vedere al specificațiilor, telefonul seamănă destul de mult cu LG L Fino, diferențele sunt foarte mici. Aș fi vrut să aproximez un preț pe baza acestei asemănăi, dar nici la Fino nu există foarte multe detalii. Un preț estimativ de 300 de dolari este tot ceea ce am găsit, un preț pe care îl consider ușor exagerat pentru ceea ce oferă acest terminal. Chiar dacă aduce niște funcții proprietare LG, consacrate de frații săi mai mari.

via TechnoBuffalo

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep