HomeFeaturedFocusPrestigio aduce in Romania doua Windows Phone ieftine: MultiPhone 8500 DUO si...

Prestigio aduce in Romania doua Windows Phone ieftine: MultiPhone 8500 DUO si MultiPhone 8400 DUO

De la momentul în care afirmam că Prestigio cochetează cu Windows Phone pare a fi trecut destul de puțin timp. Și totuși, iată că avem deja primele terminale Windows Phone de la acest producător disponibile în România. Este vorba despre MultiPhone 8500 DUO si MultiPhone 8400 DUO, două telefoane smart care propun utilizatorilor experiența Windows Phone 8.1. Mișcarea este una relativ firească, având în vedere că sistemul de operare al Microsoft se bucură de o popularitate crescută. Mai mult, este o manevră sănătoasă, pentru că strică monopolul pe care terminalele Nokia în aveau pe segmentul budget-friendly de telefoane Windows Phone.

De fapt, cel mai mare avantaj al celor două telefoane disponibile și la noi în țară este dat tocmai de prețul extrem de avantajos. Modelul MultiPhone 8500 costă 649 de lei la eMag, iar fratele său mai mic, MultiPhone 8400, costă 389 de lei, tot la eMag. Prețurile sunt valabile în toate magazinele de specialitate, recomandate de producător.

prestigio multiphone 8400

Ce primim de acești bani? O să încep cu asemănările dintre cele două telefoane, asemănări care includ chipsetul Qualcomm MSM8212 cu patru nuclee tactate la 1,2 GHz, camera foto pricipală, de 8 megapixeli, acumulatorul de 2000 mAh (care clar avantajează telefonul mai mic, pe MultiPhone 8400), suporturile microSD și dual-SIM, plus sitemul de operare, evident.

Deosebirile sunt toate în favoarea lui MultiPhone 8500: memorie RAM de 1 GB, stocare internă de 8 GB, cameră foto frontală de 2 megapixeli, dar mai ales ecranul IPS de 5 inchi și 720p. Fratele mai puțin dotat vine cu un display (tot IPS) de 4 inchi și 480 x 800 pixeli, o memorie RAM de 512 MB, o stocare internă de 4 GB și o cameră frontală de 0,3 megapixeli. Datorită acumulatorului identic cu MultiPhone 8500, cel puțin în teorie, MultiPhone 8400 ar trebui să se bucure de o autonomie mult mai mare.

Încă odată, prețul este marele avantaj al acestor două telefoane. Probabil că vom aprofunda subiectul cu ocazia unui review.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep