HomeFeaturedFocusXOLO Q2100 te lasa sa iei senzorul de amprenta la bani marunti

XOLO Q2100 te lasa sa iei senzorul de amprenta la bani marunti

La propriu vorbind, pentru că terminalul respectiv, care beneficiază de acest feature prezent în partea din spate a telefonului, își propune un preț de vânzare de 219 dolari. E drept, este prețul de vânzare pentru piața din India, pentru că acolo se va lansa acest smartphone. Și tare sunt tentat să cred că acolo va și rămâne. Din păcate! Vedem iarăși un nou exemplu de nebun frumos, așa cum am denumit și modelul Meizu MX4 cu a sa memorie RAM zvonită de 4 GB.

Prețul mic al lui XOLO Q2100 este totuși justificat, în ciuda cititorului de amprentă digitală, de restul specificațiilor tehnice, care nu te dau pe spate. Un chipset MediaTek MT6582 cu procesor quad-core de 1,3 GHz, o memorie RAM de 1 GB și stocare internă de 8 GB, cameră principală de 8 megapixeli cu senzor Sony Exmor R și o cameră frontală de 2 megapixeli, un senzor infra-roșu plus aplicația dedicată Peel Smart Remote, un acumulator de 2800 mAH, capabilități dual-SIM, un Android 4.4 KitKat se ascund împreună în spatele unui display IPS de 5,5 inchi și 720p rezoluție.

Ceva mai mult decât LG F60, la un preț mult mai decent, dacă e să ne luăm după zvonuri în ceea ce privește viitorul preț al terminalului coreean. Este un motiv suficient, cel puțin pentru mine, pentru care regret enorm că toate aceste terminale sub brand-uri asiatice de categoria B rămân doar în țările de baștină.

via TechGadgetsz

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep