HomeOpiniiÎncep să apară problemele cu Surface: Touch Cover se rupe

Încep să apară problemele cu Surface: Touch Cover se rupe

image

Eram pe punctul de a face comanda la o tabletă Microsoft Surface RT cu Touch Cover când am citit niște informații care arată că anumite produse au probleme de construcție, rupându-se și expunând cablurile din interiorul tastaturii din silicon.

Pe forumul Surface sunt deja destul de multe rapoarte legate de problemele ce au început să apară pe Surface RT – și asta la doar două săptămâni de la lansare.

Microsoft a reacționat rapid și a dat o declarație:

“Microsoft depune toate eforturile ca să se asigure că toți cei ce au cumpărat un Surface primesc un produs de calitate. Știm că au apărut mici probleme de rupere la tastaturile Touch Cover”

Pe theverge este menționat că nu numai tastatura are probleme (una dintre cele cumpărate de echipa de acolo prezintă aceleași probleme) ci și unele legate de partea audio, cu degradarea calității.

image

Dacă vă gândiți să luați o tabletă Surface RT, aveți mare atenție cum tratați problemele de garanție – un produs luat din SUA nu va putea fi reparat decât acolo, costul expedierii s-ar putea să fie destul de mare și să nu mai justifice trimiterea spre reparare.

via surface forum

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

3 COMENTARII

  1. Pana la urma este firesc sa apara probleme de genul asta cand lanseaza un produs nou pentru ei. Nu da bine deloc, dar este si mai important cum vor reactiona si cum vor remedia aceste probleme.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep