HomeFeaturedFocusUpdate-ul Windows Phone 7.8 aplicat pe Nokia Lumia 800 pe înțelesul tuturor

Update-ul Windows Phone 7.8 aplicat pe Nokia Lumia 800 pe înțelesul tuturor

IMG_20130202_093737

Update-ul Windows Phone 7.8 poate fi forțat să se instaleze pe Nokia Lumia 800 deblocat. Am reușit operația după ce mai devreme HTC HD7 a fost updatat cu succes la Windows Phone 7.8.

Am încercat fără succes să aplic tehnica cu deconectarea cablului de rețea atunci când Zune verifică disponibilitatea update-ului așa că am urmat sfatului lui Timotei și m-am folosit de aplicația Seven-Eighter by Windows Phone Hacker pentru Windows.

1

A fost nevoie să instalez prima dată clientul Zune pe Windows 8 Pro pentru că aplicația METRO Windows Phone nu e bună de nimic. Nici măcar să poți vedea ce poze mai ai pe telefon – crapă permanent.

Apoi am descărcat Seven-Eighter și l-am rulat legând în prealabil Nokia Lumia 800 de PC prin cablul USB – merge și pe x32 și pe x64. Și-a dat seama că nu am instalat Developer Tools și mi-a propus să descarce pachetul. Din arhiva Developer Tools am rulat installer-ul de x64 (am Windows 8 Pro x64), am închis clientul Zune de pe desktop și modulul rămas activ (din Task Manager).

Pornit din nou Seven-Eighter și lăsat să își facă treaba – s-au întâmplat cel puțin trei restartări – m-am întors după 30 de minute și Lumia 800 avea update-ul Windows Phone 7.8 pus.

Foarte fain este că toate aplicațiile, setările și datele au rămas la locul lor. Mă așteptam să trebuiască nu restore de poze și fișiere. Nu a fost cazul.

Puteți aplica și voi pașii detaliați – aveți însă grijă că e posibil ca ceva să nu meargă bine și să vă alegeți cu aparatul blocat.

Vedeți mai jos cum arată Nokia Lumia 800 cu Windows Phone 7.8 alături de un iPhone 4 și HTC 8X.

IMG_20130202_093752

Față de HTC HD7 ce mi se pare că rulează cam greu cu Windows Phone 7.8, Nokia Lumia 800 zburdă. Sper sa am timp în zilele ce urmează să lucrez mai mult cu el ca să îmi dau seama de avantajele (dacă sunt) update-ului.

Revin.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

30 COMENTARII

  1. Salut,as vrea sa cunosc pasii reinstalarii Windows Phone oricare versiune ar fi pe un Nokia Lumia 800 ,mi-ar de folos si link-urile de unde pot downloada programele necesare instalarii….multumesc.

  2. @johnny1985
    Pe telefon ai prezent un program ce se numeste Store (sau Marketplace). Intri in el si ai un numar foarte mare de aplicatii disponibile ce pot fi instalate.

    Daca nu ai facut-o inca, ar trebui sa iti creezi un Microsoft Account cu care sa iti conectezi telefonul catre Store (Marketplace). Aici ai detalii despre cum se face asta: https://www.mobzine.ro/ionut-balan/2013/05/ce-este-microsoft-account-si-la-ce-foloseste-windows-8-skype-xbox-skydrive-si-multe-altele/

    @pavel danciuca
    Ce sistem de operare folosesti?

  3. salutare…poate ma ajuta si pe mine cineva,am nokia 610,si nu ma popt conecta la programul zune,,…pc-ul al vede pe telefon dar indiferent ce as vrea sa fac programul imi spune sa conectez divisul…este a doua oara cand instalez aceste program deoarece am schimbat calculatorul,prima data a mers iar acum nu mai merge…ce pot sa fac???
    multumesc

  4. Salutare.
    Am si eu o intrebare:
    Poate cineva sa imi explice si mie cum pot sa instalez aplicatii pe nokia lumia 800?
    Ma chinui dar nu reusesc deloc 🙁

  5. merge f bine ..mi`a dat o mica eroare dar am deconectat si am conectat la loc telefonul si totul s`a finalizat fara incidente :)) aporpo pe un htc radar 4s am instalat noul soft. va multumesc,folositi programul cu incredere !

  6. salut am si eu o problema si va rog frumos sa ma ajutati si pe mine.Alalteri am instalat update=ul 7.8 pe lumnia 800 cu zune si l.am lasat sa isi faca toate nebuniile si dupa ce a terminat cu tot,tot am trimis un mesaj prietenei si am vauzt ca nu imi raspunde.ca sa vad ca dupa 10 minute de asteptat ma suna prietena si imi zice ca dc nu am raspuns la mesaj si eu am zis ce mesaj ca nu am primit nimic.Am deblocat telefonul am glisat wallpaperul si in meniu pe iconita de la mesaje nu imi arata niciun sms dar cand am intrat in folder imi arata acolo ca am 4 mesaje necitite.Nu a sunat nu a vibrat cand am primit mesajele nu m.ia aratat pe wallpaper jos ca am un mesaj necitit si nici pe iconita din meniu.dar daca stau in folderul de la mesaje si astept de ex un sms se aude sunetul acela cand primesti un sms dar daca ies si blochez telefonu nu se aude nimic,asa ca va rog din suflet sa ma ajutati :((

  7. Multumesc pentru procedura. Dupa instalare am fost curios sa vad reactia
    programului ZUNE. A “recunoscut” ca este disponibila o actualizare si a reinstalat practic WP 7.8. Am observat ca:
    – in continuare nu transfera fisiere prin bluetooth.
    – in settings lock+wallpapers refuza accesul.
    – in theme nu sunt mai multe culori disponibile (sunt modificate oarecum dar doar 11 la numar.
    – ringtones maker este compatibil.
    Pot doar spera un update care sa corespunda promisiunilor.

  8. Am incercat cu acest program, dar mi-a dat ceva eroare de update in timpul restartarii. Am crezut ca l-am blocat! A facut el ceva update, dar nu la WP 7.8. Am deconectat telefonul de la PC si apoi l-am conectat din nou. Zune s-a pornit si el si in acel moment am vazut ‘New Update Available’. Am continuat cu Zune sa vad despre ce era vorba si cand am citit despre noul update am vazut ca era vorba exact despre WP 7.8 (tile-urile mici, medii sau mari.. noi aplicatii cu xbox.. 20 de culori, etc.). Am dat update si am asteptat. Acum am si eu WP 7.8 pe Nokia Lumia 800 si sunt foarte incatntata de el.Intr-adevar si programul m-a ajutat, pentru ca pana nu l-am folosit, Zune nu gasea nuciun fel de update. Deci.. MULTUMESC, IONUT! 🙂

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep