HomeFeaturedFocusBum! cu wpTorrent descarci torrente direct pe Windows Phone!

Bum! cu wpTorrent descarci torrente direct pe Windows Phone!

wp_ss_20130724_0001wp_ss_20130724_0002

Vă semnalam că e în lucru wpTorrent, primul client nativ pentru Torrent, capabil să decarce DIRECT pe smartphone-ul Windows Phone materialele de care suntem interesați. Astăzi îmi face plăcere să anunț (și să recomand!) disponibilitatea în Windows Phone store a primei versiuni wpTorrent, complet funcționale.

Pentru mine, introducerea wpTorrent înseamnă că în sfârșit nu mai sunt legat de Android pentru a descărca și viziona anumite materiale video/prezentari de care sunt interesat. E un pas imens pe care ecosistemul Windows Phone îl face înainte, balansând încă una din funcțiile exclusive Android.

Să poți aduce un torrent direct pe smartphone-ul Windows Phone a fost ceva ce mulți au căutat încă de la început. Din motive legate de licențiere și modul de organizare al sistemului de fișiere de pe Windows Phone așa ceva nu a fost posibil până acum. Iată că lucrurile se schimbă.

wp_ss_20130724_0004wp_ss_20130724_0003

E clar treaba fiecăruia ce dorește să descarce și cum o face. Nu intru în detalii.

Vă spun doar că se pot copia link-urile de magnet și introduce în aplicație – încă nu e făcută asocierea automată ca pe Android cu aDownloader de exemplu. Odată introdus link-ul pentru magnet, download-ul începe. Se pot seta câteva condiții simple: să se facă download doar de pe WiFi, să se țină cont de capacitatea bateriei și dacă să fie menținută descărcarea pe fundal.

Puteți pune și limite de download/upload – apropo, varianta Lite pentru wpTorrent limitează automat descărcarea la 200kb/s. Vreți mai mult, cumpărați versiunea mai avansată.

wpTorrent are posibilitatea de a folosi intern motoare de căutare pentru torrente. E ceva de lucru pentru setarea corectă, însă merge.

Ce îmi place cel mai mult este că materialele multimedia descărcate pot fi rulate direct din aplicație: filme, muzică. E transparent pentru utilizator, numai că e nevoie de accesarea lor direct din wpTorrent, fișierele nefiind disponibile în baza de date multimedia de pe Windows Phone. După cu spuneam, se datorează modului îngenios (printr-un server web) pe care dezvoltatorul l-a ales pentru a stoca și partaja fișierele direct pe smartphone.

wp_ss_20130724_0005wp_ss_20130724_0006

Altă parte faină este că se poate accesa și din rețea server-ul web și rula fișierele stocate.

wpTorrent nu excelează la capitolul interfață. Suficientă cât să ajute la inserarea torrent-ului și accesarea fișierelor.

wp_ss_20130724_0009wp_ss_20130724_0007

Dacă sunteți interesați, descărcați wpTorrent în versiunea gratuită sau cea pe bani (3,99 USD) wpTorrent Pro.

Am făcut un test: primul torrent găsit, un episod din The Killing adus în 20 de minute pe versiunea free, rulat fără probleme direct din wpTorrent.

wp_ss_20130724_0008

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep