HomeFeaturedFocusSpotify disponibil in alte 20 de tari, gratuit.Cu Bulgaria si Ungaria, fara...

Spotify disponibil in alte 20 de tari, gratuit.Cu Bulgaria si Ungaria, fara Romania

image

La evenimentul de astăzi de la New York, Spotify a anunțat că oferă gratuit serviciul de streaming audio pentru dispozitivele mobile, adică milioane de piese audio gata de a fi ascultate de pe smartphone și tablete în 55 de țări, cu 20 de mai mult decât până acum. Pentru iOS și Android, tableta sau smartphone-ul cu Spotify (gratuit) devine noul centru multimedia de acasă.

“Today we’re giving people the best free music experience in the history of the smartphone and the tablet,” said Daniel Ek, CEO & Founder at Spotify. “Whether you’re going to the gym, or having a party with friends. Just sit back and let Spotify serve you great music for every moment of your life.”

Și știți ceva? Spotify e disponibil la vecinii noștri, adică în Bulgaria și Ungaria. La noi NU. Ce or fi făcut ei să aibă Spotify și în România nu există?

via Spotify

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

4 COMENTARII

    • daca il descarci cat timp esti in bulgaria iti vei face cont pe teritoriul respectiv, contul va functiona 14 zile dupa care iti va cere sa te conectezi din nou din bulgaria si tot asa, la fiecare 2 sapt, foloseste un VPN

  1. Am inceput cu Spotify acum vre-o luna. Am apelat la un mic truc si am descarcat aplicatia, m-am logat cu contul Facebook si m-am pus pe ascultat muzica. Acum 2 saptamani, playerul refuza sa se mai conecteze. Dupa anuntul lansarii la vecinii nostri am tot incercat, cu speranta ca avem si noi noroc. In aceasta seara observ ca imi ruleaza si in browser si in player fara sa folosesc vre-un proxy. Sper din tot sufletul sa continue sa functioneze si la noi, normal. Daca da, promit ca imi fac abonament si dau drumul si pe Marantz 610. Ura!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep