HomeFeaturedFocusTabletele Surface şi consola Xbox One, livrabile in Romania prin Microsoft Store...

Tabletele Surface şi consola Xbox One, livrabile in Romania prin Microsoft Store la preturi normale!

image

Aşa, pe final de an, mi-a şoptit o păsărică că vom putea cumpăra din România, cu livrare în România, tablete Surface şi consola Xbox One din Microsoft Store. Aşa că dacă aveaţi buget pentru ele şi vreţi un cadou fain – adică o cea mai bună tabletă cu Windows 8.1 sau consola Xbox One, aveţi ocazia să cumpăraţi direct din Microsoft Store. Şi veţi primi acasă produsul, fără taxe suplimentare.

Surface 2 (adică varianta cu procesor ARM şi Windows RT 8.1) începe de la 329 EUR (fără tastatură), şi Surface Pro 2, cea cu Intel Core i5, display de 10.6 inci (1920 x 1080 pixeli) şi 64 GB pentru stocare începe de la 899 EUR.

image

După cum vedeţi comenzile sunt livrabile GRATUIT în România.

Două lucruri trebuie reţinute.

1. Microsoft livrează doar tabletele Surface ŞI în România, nu le vinde direct în România. Exact cum face Amazon.co.uk – asta înseamnă că dacă sunt probleme, suportul va fi asigurat în ţara din care s-a făcut livrarea şi nu la Microsoft România sau vreunul din parternerii săi.

2. Tabletele pot fi comandate din Microsoft Store pe regiunile unde e lansată oficial. Din câte am înţeles o să putem folosi Microsoft Store din Spania, Irlanda, Belgia, Finlanda.

(după ce intraţi pe https://www.microsoftstore.com/ mergeţi în partea de jos unde scrie din ce ţară e store-ul curent şi selectaţi unul dintre cele menţionate mai sus.)

image

Încă ceva: văd că merge şi comanda de Xbox One 🙂 plus Call of Duty Ghosts! Costă 530 EUR, adică 2363 de lei, faţă de 3200 cu cât se găseşte pe la magazinele online de pe la noi.

image

Eu o să încerc zilele astea să îmi comand un Surface RT să mă asigur că procesul funcţionează corect. Dacă cineva reuşeşte mai repede, un feedback ar fi de folos.

P.S.: ştiu că mulţi vor prelua (ca de obicei) informaţia uitând să dea sursa.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

12 COMENTARII

  1. Am incercat si eu comanda si aceeasi eroare tehnica. Am intrebat la support si cica au probleme cu procesatorul de plati dar nu mi-a putut zice cand se rezolva. BTW, tipul de la support era roman :))

    • Probleme cu procesatorul? Se rezolva? Sunt tare curios.
      Am incercat un an de zile sa iau un Ofice din store-ul de romania, fara nici un succes. Pana la urma l-am luat…. din AppleStore (suna cam ironic)

      Cu toate ca, am folosit cardul pentru cumpareaea de Windows 8, aplicatii din store, crearea cont de developer pe site-ul microsoft, nu am putut nici in ruptul capului sa cumpar office 365 folosind live ID-ul de romania (si fiind redirectat catre storul de romania)

      @Ionut , abia astept sa aflu daca a functionat sau nu. Astept de o gramada de timp sa imi iau un suface la pret decent.

  2. Am incercat cu un xbox din irlanda. Nu merge, Mi-a luat 4 lei de pe card dar mi-a spus ca a intampinat probleme tehnice. Nu functioneaza 🙁

  3. Dupa 10 minute de chinuiala am reusit sa pun billing region si adresa din Romania. Am avut probleme cand nu imi inregistra adresa sau dupa ce dadeam sign in pe urmatoarea pagina eram signed out.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep