HomeFeaturedFocusOneDrive ofera 15 GB gratuiti pentru consumer si 1 TB pentru abonatii...

OneDrive ofera 15 GB gratuiti pentru consumer si 1 TB pentru abonatii Office 365

image

Microsoft anunță că începând cu luna viitoare spațiul de stocare în cloud oferit prin OneDrive.com va crește la 15 GB gratuiți, pentru orice utilizator (acum sunt 7 GB). În acest fel ajunge să fie cea mai ieftină și accesibilă soluție de stocare în cloud pentru utilizatorii de pe orice platformă.

Spațiul de stocare de pe OneDrive.com poate fi accesat cu clienți de pe orice platformă Windows, Mac OS, iOS, Windows Phone și Android dar e în primul rând o modalitate extrem de simplă de sincronizare de documente între un PC cu Windows 8.1 și orice dispozitiv mobil. De exemplu, dacă veți instala clientul OneDrive.com și îl veți configura să salveze automat pozele făcute cu telefonul mobil, ele vor apărea instant și pe PC-ul cu Windows 8.1.

Asta face ca în momentul de față, sincronizarea via OneDrive.com, inclusiv cu soluțiile de accesare a documentelor Office cu Office Online (Word, Excel, PowerPoint, Outlook) și soluțiile de colaborare (doi sau mai mulți utilizatori pot accesa și modifica simultan un document folosindu-se doar de un browser) să fie cea mai completă ofertă de acces rapid, de pe orice platformă, la fișierele personale și cele de business.

După cum spuneam, începând cu luna viitoare toți utilizatorii din zona consumer vor primi 15 GB gratuiți, pe viață, gata de a fi ocupați după bunul plac. Microsoft motivează asta prin faptul că studiile arată că 3 din 4 utilizatori au sub 15 GB de documente pe PC – așa vor putea să și le sincronizeze automat și complet în OneDrive.com. Filme, poze, documente Office, cărți pot să fie urcate extrem de simplu, folosind clientul dedicat sau un orice browser, direct în cloud.

În același timp, utilizatorii de Office 365 vor primi 1TB pe OneDrive. Vă dați seama că mulți dintre noi nu au 1TB pe PC? Datele de aici pot să fie accesate liber de pe orice dispozitiv mobil sau PC. Pentru o subcscripție de Office 365 Home (9.99 USD/lunar) se va primi 1 TB per utilizator (până la 5 conturi pot fi asociate), iar cu Office 365 Personal (6.99 USD/lunar și University (79.99 USD/ 4 ani) se va primi 1 TB per subscripție.

Totodată scad și prețurile pentru spațiul extra ce poate fi cumpărat. De luna viitoare prețurile vor scădea la 1.99 USD /lună pentru 100 GB (înainte era 7.49 USD) și 3.99 USD pentru 200 GB (înainte 11.49 USD).

Toți utilizatorii vor beneficia de schimbări începând cu luna viitoare.

Un singur lucru nu îmi e clar: utilizatorii entuziaști de OneDrive.com ce aveau 24 GB gratuit, vor primi și ei 8 GB în plus? Rămâne să aflu de la 1 iulie.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

3 COMENTARII

  1. Foarte frumoasa oferta Microsoft (hmm, oare de ce numai despre Microsoft se scrie?). Raspunde-mi la intrebarea asta: de ce sa imi dau fisierele de bunavoie catre Microsoft?

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep