HomeEvenimenteSi in 2014 Webstock premiaza proiectele interesante din mobile, social media: s-a...

Si in 2014 Webstock premiaza proiectele interesante din mobile, social media: s-a pornit inscrierea

poza3

Până pe 26 septembrie mai e destul, dar dacă sunteți interesați de a vă promova proiectul din online/social media sau mobile la acest eveniment important din România ar trebui să vă apucați de treabă. S-a dat drumul la înscrieri: perioada 15 iulie – 1 septembrie fiind cea în care proiectele din Publishing, Utility, Visual, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Bloggers Projects, Mobile Applications, Instagram Campaigns, Innovation, Social Campaigns in online, Video blogging vor putea fi înscrise.

După cum probabil știți deja, la fiecare categorie va exista un grup de jurați din zona de marketing, comunicare, digital, social media și mobile care ava analiza cu atenție fiecare proiect și de pe urma notelor se vor extrage câștigătorii.

Comunitatea online locală își dă întâlnire anul acesta la Webstock, cel mai mare eveniment de social media din România, ce se va desfășura la JW Marriott Grand Hotel, pe 26 septembrie 2014. Totodată, s-a dat startul inscrierilor la conferință și a înscrierilor la Webstock Awards, competiția care aduce în prim plan cele mai inedite proiecte din mediul online, lansate în ultimul an, în România.

Modalitățile de participare la eveniment sunt numeroase și anul acesta. Webstock va reuni atât bloggeri interesați de social media, cât și bloggeri specializați pe diverse domenii și, în același timp, va oferi posibilitatea de participare creatorilor de aplicații și proiecte web & mobile. În același timp, Webstock rezervă un numar de locuri pentru oamenii din agenții și companii care doresc să interacționeze cu comunitatea online.

Pentru înscrieri accesați linkul acesta: www.2014.webstock.ro/solicita-invitatie

De ce ar fi bine să ajungi la Webstock? Pentru că ai șansa să te faci cunoscut în mediul online și să găsești contacte pe care ulterior să le folosești ca să îți crești ideea/afacerea.

Nu numai din postura de parteneri, noi o să fim acolo și ne-am bucura să veniți și voi.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep