HomeEvenimenteHuawei Ascend P7 intregeste lista trisorilor in benchmark-uri

Huawei Ascend P7 intregeste lista trisorilor in benchmark-uri

hw_334683

Huawei Ascend P7 este cel mai nou smartphone care a intrat în lista trișorilor în benchmark-ul 3DMark, pentru că a folosit sisteme de detecție a aplicației și a aplicat automat tweak-uri care să îi îmbunătățească scorul dat de benchmark-ul Futuremark 3DMark. Ca urmare a fost exclus din clasamente și a fost arătat public de către Futuremark.

După ce Joshua Ho de la Anandtech a arătat șmecheria în articolul “Examining Huawei’s Benchmark Optimizations in the Ascend P7“, Futuremark a făcut publică descoperirea: Huawei a încercat să își îmbunătățească performanța pentru Ascend P7 cu aproape 28%, de la un scor de 5816 puncte obținute în 3DMark Ice Storm Unlimited benchmark la 7462, prin furt. Modificarea comportamentului face ca rezultatul să nu reflecte utilizarea normală a aparatului.

Așa că dacă vă bazați mult pe rezultatele din 3DMark și ele v-au făcut să mergeți pe un Ascend P7, mai gândiți-vă.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

4 COMENTARII

  1. @Béranger
    Bai baiete, imi dau seama ca nu citesti ce s-a scris in articol. Te-ai trezit sa arunci un comentariu de doi lei, asa degeaba.

    Eu am spus ca s-au aplicat tweak-uri care au facut ca aplicatia 3DMark sa aiba scor mai bun, nu am zis overclocking. Mihai a adus asta in discutie, intr-un alt context si a primit un raspuns.

  2. Ești un pic cam bou pentru un lucrător celebru de la CHIP. Altering the CPU governor policy IS NOT OVERCLOCKING! Frecvența maximă NOMINALĂ (aia de-o scrie și în manualul care vine cu telefonul) a HiSilicon Kirin 910T din P7 este chiar de 1.8 GHz. Retards.

  3. @Mihai
    Problema nu e ca un procesor e overclockat. Problema e ca doar intr-o anumita aplicatie se intampla asta si nu e un comportament general.
    Si asa e. Daca HTC a facut asta si Samsung, de ce sa nu o faca si ei?

  4. Ceilalti jucatori mari au facut-o, ei de ce sa nu incerce? Nu stiu cand s-a decis ca benchmark-urile trebuie sa reflecte utilizarea normala. Trebuie sa arate tot ce poate un device. Pe PC nu tipa nimeni ca un procesor a fost overclockat.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep