HomeFeaturedFocusSe pare ca Nexus 9 (ak Volantis) va fi anuntat pe 16...

Se pare ca Nexus 9 (ak Volantis) va fi anuntat pe 16 octombrie

volantis

După Nexus 7 și Nexus 10 Google e pe cale să anunțe și un Nexus 9 (tabletă despre care știm deja cum arată încă din iunie via AndroidPolice), de data aceasta făcut în colaborare cu HTC. Ar fi a doua tentativă a taiwanezilor de a intra în zona de tablete după ce prima nu s-a dovedit a fi de succes. Conform unei informații apărute pe MoDaCo, tableta Nexus 9 va fi anunțată luna viitoare, mai exact pe 16 octombrie și nu pe 9 așa cum se specula inițial. Informația pare a fi credibilă dacă este să ne luăm după ceea ce spune Paul O’Brien de la MoDaCo, doar că nu e clar dacă va fi vorba de un eveniment de lansare sau doar de o simplă informație publicată de Google pe propria rețea de socializare Google+ – s-a mai întâmplat asta o dată, așa că șanse să se repete sunt.

Totodată un Nexus 6 (poate făcut de Google prin Motorola) ar putea să fie anunțat tot atunci. Teoretic, informația va putea fi confirmată în mai puțin de două săptămâni când invitațiile la eveniment (dacă va fi unul) ar putea ajunge la reprezentanții media.

Cel puțin cei de la gsmarena sunt siguri că Nexus 9 va ieși, atâta vreme cât deja au postate specificațiile sale: display de 8.9 inci, 1440×2048 pixeli, 281 ppi, cameră de 8 MP, cipset Nvidia Tegra K1, CPU quad-core Cortex A15 la 2,5 GHz și 2 GB RAM + 16/32 GB stocare.

via slashgear

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep