HomeFeaturedFocusVodafone extinde oferta de 4G in roaming in UE

Vodafone extinde oferta de 4G in roaming in UE

vodafone 4g roaming

Dacă plecați la drum în perioada următoare e bine să știți că de astăzi Vodafone a extins oferta de servicii 4G în roaming pentru UE și alte țări, incluzând și Austria, Belgia, Coreea de Sud, Elvetia, Franta, Germania, Marea Britanie, Norvegia, Noua Zeelanda, Olanda si Taiwan pe lângă cele deja disponibile de anul trecut în Portugalia, Spania, Grecia si Italia. Accesul la rețeaua 4G din aceste țări se face fără costuri suplimentare față de cele standard de roaming de date.

“De acum, utilizatorii Vodafone Romania care calatoresc in 15 tari din lume beneficiaza, in strainatate, de servicii de roaming 4G fara costuri suplimentare, pentru a se putea bucura de conexiuni de mare viteza pentru streaming video, muzica, navigare online si multe altele, oriunde s-ar afla. Vodafone nu este doar lider la capitolul destinatiilor de roaming 4G pentru romani, ci ofera si utilizatorilor care calatoresc in Romania acces la reteaua sa avansata 4G, certificata in repetate randuri”, a declarat Giovanni Chiarelli, Chief Technology Officer, Vodafone Romania.

De reținut că în momentul de față Vodafone face opțiunea “Roaming pe zi” și mai accesibilă și reduce tarifele zilnice cu 50%. Astfel, optiunea costa doar 1.5 Euro/zi pentru clientii Vodafone RED care nu au beneficii de roaming incluse in abonament si 1.99 Euro/zi pentru utilizatorii celorlalte abonamente. Optiunea “Roaming pe zi” le permite abonatilor Vodafone sa acceseze minutele, SMS-urile si traficul de date incluse in abonament si atunci cand calatoresc in strainatate.

Pe scurt, pentru 1,5 EUR/zi puteți să folosiți minutele și traficul de date pe care îl aveți în abonament.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep