HomeCloud & MobilityMicrosoft anunta o noua aplicatie Office: Sway–creare si rulare de prezentari de...

Microsoft anunta o noua aplicatie Office: Sway–creare si rulare de prezentari de pe orice device

image

Sway e numele celei mai recente adiții Microsoft în portofoliul Office. Sway este o aplicație Office, aflată deocamdată în stadiul Preview (deocamdată se colectează invitații) și care permite crearea și partajarea de prezentări de pe orice fel de device, indiferent de dimensiunea ecranului.

Haideți să vedem despre ce este vorba:

Pe scurt, Sway este o implementare modernă a FrontPage, un instrument cu ajutorul cărora se vor putea agrega și parteja prezentări sub forma unor site-uri web, găzduite pe server-ele Azure ale Microsoft. Folosind un editor de tip WYSIWYG, oricine va putea să folosească inteligența din spatele serviciului pentru a crea proiecte interesante. Când zic inteligență mă refer la algoritmii din spate care vor propune în timp real, în manieră inteligentă cele mai bune șabloane de design și colorit, care vor fi și în ton cu ceea ce se dorește să se creeze.

Microsoft vrea să permită folosirea Sway de pe orice device, prin aplicații native. Asta înseamnă că în curând vom vedea clienți de Windows Phone, iOS și Android.

Deja sunt create câteva prezentări Sway ca să ne facem o idee despre ce poate să ofere serviciul:

image

Conținutul media va putea fi adăugat dintr-o varietate de surse, de la cel local la OneDrive, Twitter sau Facebook/YouTube.

Sway-from-One-Drive

Sway este deocamdată în stadiul Preview unde se colectează adresele celor ce vor dori să aibă acces la serviciu. Ulterior vor fi trimise mesajele de acceptare și se va putea începe testarea.

Dacă vă interesează (și eu cred că ar trebui să vă intereseze) porniți de aici: http://sway.com

via Office Blog

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep