HomeFeaturedFocusMicrosoft anunță prețurile pentru Office 2013 și 365

Microsoft anunță prețurile pentru Office 2013 și 365

6283.o365infov6-final-091712.png-550x0

Mai e ceva până când o să vedem Office 2013 final și cu toate astea Microsoft a anunțat care sunt prețurile la nivel mondial. Rămân în continuare licențele individuale pentru cei interesați să cumpere doar un singur pachet.

Strategia Microsoft e însă alta: să atragă consumatorii să cumpere versiuni mai extinse pentru folosirea acasă sau la birou. Office Home and Student 2013 (cu Word, Excel, PowerPoint and OneNote) încep de la 139 USD (EUR cel mai probabil în Europa), în timp ce Home and Business cu Outlook este la 219 USD. Varianta cea mai mare, adică Professional ce cuprinde și Access și Publisher va fi la 399 USD.

Ce mi se pare foarte interesantă e oferta pentru Office 365 Premium în care pentru 99 USD /an (35 lei/lună – practic un abonament la net) se primesc pachetele Office complete plus 20 GB de stocare pe SkyDrive și 60 de minute lunare folosibile pentru apeluri pe Skype pentru a fi instalate pe maxim 5 sisteme. La un calcul simplu, pentru 99 USD pe an (cam 35 de lei pe lună) puteți echipa toate aparatele din casă cu suita completă Office, beneficiați și de 20 GB de stocare plus 60 min pe Skype. Adică maxim 5 sisteme care să aibă toate modulele Office.

Asta dacă ați ajuns la concluzia că merită să aveți noul Office pe PC și nu rămâneți la variante free precum LibreOffice sau serviciile online date de Google și Microsoft prin Google Apps respectiv Office Web Apps.

Rămâne de văzut ce prețuri vor fi și în România.

via Office blog

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep