HomeBest Phone Security for Windows Phone

Best Phone Security for Windows Phone

Screen Capture[2]Screen Capture[3]

Azi vă propun o aplicație care să vă semnaleze momentul în care cineva vrea să vă acceseze neautorizat smartphone-ul. E utilă în cazurile în care lăsați des smartphone-ul pe masă (la birou sau acasă) respectiv la încărcat în camere unde sunt diverse persoane interesate de ceea ce aveți pe telefon.

Screen Capture[4]Screen Capture[5]

Puteți să alegeți o alarmă puternică ce sigur o să atragă atenția celor din jur atunci când cineva nu știe codul de deblocare al aparatului pe care e activă aplicația Best Phone Security for Windows Phone. Implicit se merge pe o alarmă de tip sirenă ce sună foarte puternic în spații închise.

Screen Capture[6]Screen Capture[7]

Pentru deblocare aplicația permite inserarea unui cod sau folosirea unui mod grafic de acces, similar cu ceea ce oferă platforma Android. Când codul de acces nu este cel bun, locația este salvată automat în log.

Screen Capture[8]Screen Capture[9]

Programul costă doar 0,99 USD. Are opțiunea de folosire în mod trial dacă vreți să vedeți mai întâi cum se comportă. O funcție care l-ar fi făcut cu adevărat excelent este cea prin care se putea captura o imagine a celui ce dorește să folosească smartphone-ul, via camera secundară (dacă e prezentă) care să fie asociată informațiilor despre locație. Cred că și un o mică înregistrare audio din secundele premergătoare introducerii codului și imediat după ar fi fost utile.

Screen CaptureScreen Capture[1]

Se poate descărca din Windows Phone Marketplace.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep