HomeFeaturedFocusBill Gates despre Windows 8 și viitor

Bill Gates despre Windows 8 și viitor

image

Cu toate că s-a retras din Microsoft, Bill Gates rămâne figura legendară ce a stat la cârma Microsoft în momentele de glorie. Și la fel ca prietenul (rivalul) Steve Jobs, a plecat atunci când compania era pe val. A lăsat în urmă o moștenire importantă pe care Steve Ballmer și managementul actual al Microsoft par să nu știe să o conducă.

Am avut ocazia să îl vâd pe Bill Gates în persoană, de nenumărate ori și chiar să îi strâng mâna. Pentru mine carisma sa e mai puternică decât statura impunătoare a lui Steve Ballmer și modul energic în care acesta își face simțită prezența.

Gates a stat de vorbă cu Steve Clayton în ”Next from Microsoft” despre Windows 8 și Surface. Nu vă faceți iluzii că va aduce vreo critică noilor produse Microsoft. Nu o face, chiar dacă poate nu e de acord cu ce se întâmplă – viitorul Microsoft depinde de ele. Crede în Windows 8 și Surface.

Merită să îl ascultați. La urma urmei, Gates este cel care a adus numele Microsoft pe buzele tuturor. Observați introducerea: așa cum Steve Ballmer spune … ”este un moment crucial pentru Microsoft, că aduce Windows pe tablete și aparate cu consum mic de energie”.

Cum vi se pare?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep