HomeClient uTorrent pentru Android

Client uTorrent pentru Android

Deocamdată aplicația e în stadiul beta, disponibilă în Play Store și mai trebuie să fie finisată, fiind posibil să mai apară erori în funcționare. Dacă vreți să vă transformați smartphone-ul într-un media player și să îl umpleți de filme (nu văd de ce nu ați face-o?) via WiFi, atunci o aplicație de acest gen este ceea ce vă trebuie. Multe din opțiunile variantei de PC sunt prezente și în aplicația de Android: rulare de conținut, abonarea la feed-uri RSS, resume etc.

Programul e încă gratuit și nu are niciun fel de limitare în ceea ce privește vitezele de upload/download. Dacă vreți să vă bucurați la maxim de ceea ce vă poate oferi vă recomand insistent să nu descărcați mai mult de două torrente simultan și să folosiți o rețea WiFi cu semnal bun. Altfel, smartphone-ul pe care îl aveți nu va mai răspunde la niciun fel de comandă și se va și încălzi extrem de tare.

Lucruri ce nu ar trebui să se întâmple pe produse din 2012.

Eu folosesc aDownloader pentru astfel de scopuri pe al meu Sensation XE și orice tabletă cu Android îmi pică în mână. E un mod excelent de a transforma jucăria Android într-un player multimedia pentru un Smart TV.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep