HomeWindowsSecuritateCum aflați cine v-a furat smartphone-ul Android?

Cum aflați cine v-a furat smartphone-ul Android?

image

E destul de simplu: puteți să îi vedeți fața dacă pe smartphone-ul Android este instalată o aplicație specializată, capabilă să folosească camera din dotare. Prin intermediul Kaspersky Mobile Security puteți să folosiți smartphone-ul pe post de cameră spion, care să fie controlată de la distanță via web. Înregistrați rapid câteva cadre în care să surprindeți imaginile aflate în fața camerei foto frontale și le primiți imediat. Probabil că cel ce a pus mâna pe telefon nici nu o să știe ce îl pândește din spatele camerei.

Odată cu opțiunea de fotografiere puteți să obțineți și date despre locația în care se află aparatul via receptorul GPS sau elementele de localizare GSM, Wi-Fi. Puteți chiar accesa log-uri de activitate și să blocați/resetați aparatul de la distanță.

Asta presupune că există permanent conexiunea la internet și că aveți activată opțiunea de protecție prin parolă pentru dezactivarea soluției de securitate. Dacă e schimbat cumva SIM-ul, veți primi rapid o notificare cu noul număr. Combinația opțiunilor vă crește șansa de a recupera aparatul și de a vă păstra în siguranță datele prețioase.

Pentru 15 USD pe an aveți acces la toate funcțiile de mai sus. Vi se pare mult?

via Kaspersky

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep