HomeHardwareElitePad 900, prima tabletă HP cu Windows 8

ElitePad 900, prima tabletă HP cu Windows 8

HP-ElitePad-900-Windows-8-Tablet-with-Smart-Jacket-Unveiled

HP s-a hotărât să anunțe oficial prima sa tabletă de 10 inch cu Windows 8, adresată utilizatorilor din zona de business care vine cu pen, criptarea harddiscului și modul 3G/4G opțional.

Are o construcție metalică, cu un display IPS (400-niți) și protecție Gorilla Glass cu doar 1280 x 800 pixeli (puțin cam slabă pentru sfârșitul lui 2012). Grosimea este de numai 9,2 mm și înăuntru are un procesor Atom din seria Clover Trail, 2 GB RAM și 32 sau 64 GB pentru stocare pe SSD alături de un slot de card microSD. Durată de funcționare pe baterie se apropie de 10 ore. În elementele hardware mai punem o cameră de 8 MP cu opțiuni de înregistrare 1080p.

Dincolo de tabletă, HP mai aduce și accesoriile: SmartJackets, carcase ce aduc nu numai protecție ci și conectori suplimentari precum USB, HDMI, memorie, baterie suplimentară. Elite Pad 900 va fi disponibilă începând cu ianuarie 2013 și deocamdată nu știm nimic despre prețuri.

După cum se poate vedea în colecția de poze de mai jos, construcția este una delegantă, carcasa din aluminiu aducând mult cu iPad-ul. Cradle-ul mi se pare similar cu ceea ce are deja Samsung pe X700T.

Din ceea ce am văzut până acum, HP Elite Pad 900 îmi place și cred că are șanse să lase o impresie foarte bună. Încă un candidat pentru o tabletă Windows RT de top, după cea Asus și probabil Surface-ul Microsoft.

Cred că ar trebui să începem să punem bani deoparte.

[nggallery id=5]

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep