HomeFeaturedFocusKinect Sports Ultimate Collection, chiar merită să-l cumperi

Kinect Sports Ultimate Collection, chiar merită să-l cumperi

Știm cu toții (cei care avem XBOX) că aceasta consolă pare scumpă doar în momentul în care o cumperi. Abia apoi realizezi că de fapt adevăratul cost al său sunt jocurile pe care vrei, nu vrei, va trebui să le achiziționezi pentru buna delectare a ta sau a puștilor cărora le-ai făcut-o cadou.

Jocurile, în funcție de complexitate și mai apoi de data la care au apărut, costă între 40 și aproape 300 de lei. Evident că unele dintre cele mai scumpe sunt cele pentru Kinect.

sports ultimate

Sports și Sports – Season two, ambele cu suport Kinect, sunt printre cele mai apreciate din acest gen pe platforma XBOX. Dupa apariția lui Season two, primul joc al seriei a cam disparut din oferte în România, reapărând pe scară larga abia prin vară. Prețul său a început și el să scadă însă Seson two rămâne și acum destul de scump.

Dar iată că Microsoft a lansat Kinect Sports Ultimate Collection, pachet care le conține pe amândouă, disponibil si la noi de pe la sfârșitul lui septembrie, la un preț excelent. Se găsește online la 180 de lei, preț pe care îl merită cu prisosință.

13 sporturi, multiple moduri de joc inclusiv Party Play, o alegere excelentă pentru familie și prieteni. Ne gândim că vine sezonul rece și avem nevoie totuși de mișcare. Această achiziție te va provoca la mișcare, e perfect pentru copii și pentru toată familia. Distracție la un preț bun, practic acesta este motivul pentru care m-am gândit să vi-l recomand.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep