HomeTola: browser pentru pozele de pe Deviant Art

Tola: browser pentru pozele de pe Deviant Art

Screen Capture[2]Screen Capture[4]

Făcând browsing prin niște imagini de pe Deviant Art am dat peste aplicația Tola din Windows Phone Marketplace care permite același lucru direct de pe un Windows Phone, fără să mai fie nevoie să se pornească browser-ul. Bine, fără să mai fie obligatoriu, că nevoie tot va mai fi dacă se dorește salvarea locală a imaginilor și atunci se va deschide o sesiune a browser-ului Internet Explorer de pe Windows Phone.

Screen Capture[5]Screen Capture[6]

Aplicația pornește într-o fereastră de unde se pot alege categoriile din care să fie aduse cele mai noi sau cele mai accesate fotografii de pe Deviant Art. Sau pur și simplu se poate accesa secțiunea Top unde apar fotografiile/imaginile considerate cele mai interesante de utilizatori. Toate categoriile posibile sunt aduse automat în interfața aplicației pentru ca utilizatorul să nu mai fie nevoit să pornească verificări suplimentare de pe desktop/smartphone.

Screen CaptureScreen Capture[1]

E implementată și o funcție de search pentru cei ce știu exact ce vor să găsească sau au nevoie de inspirație pe un anumit subiect. Ce lipsește pentru ca aplicația să fie completă este legarea ei de rețelele de socializare: ar deveni mult mai simplă partajarea de poze și obținerea de feedback.

Screen Capture[7]Screen Capture[3]

Tola este o aplicație gratuită ce se poate descărca de aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep