HomeHardwareAcer Iconia W700: primul contact

Acer Iconia W700: primul contact

Acer Iconia W700 59

Pentru câteva zile am avut ocazia să folosesc un prim model de tabletă Windows 8, construită în jurul paltformei Intel x86, cu 4 GB RAM, 64 GB SSD, Intel HD Graphics. W700 arată impunător datorită marginilor rotunjite și a carcasei de aluminiu ce o fac interesantă la atingere. În pachetul comercial, alături de tabletă mai vine o husă de protecție ce are și rol de susținere precum și o interesantă tastatură Bluetooth.Acer Iconia W700 17

Tableta e mai grea decât vă așteptați, cu puțin peste 1 Kg se simte bine de tot în mână. Împreună cu husa – pe care o găsesc excelentă atât pentru funcția de protecție cât și pentru cea ce susținere, cântărește ceva mai mult.

Tot în pachet există și un suport de plastic cu rol de docking ce adaugă configurației înră trei conectori 3USB. În folosirea pe post de PC, soluția cu dockingul de plastic mi se pare mai indicată pentru accesul mai rapid la USB și o stabilitatea mai bună.

Acer Iconia W700 4Acer Iconia W700 9

Construcția docking-ului respectă în mare măsură elementele de ergonomie, introducerea tabletei în suport are o prindere mecanică, rigidă – se introduce din lateral prin șanturile de prindere.

Acer Iconia W700 19

Revenind la husa din piele ce însoțește tableta, elementele funcționale se îmbină cu cele estetice: albul carcasei se asortează foarte bine cu culoarea gri a husei. Împreună arată interesant dar au un dezavantaj: produsul devine voluminos și destul greu de cărat. Nu trebuie totuși să uităm că vorbim de o tabletă construită pe Intel x86 (Core i3 sau i5) a cărui putere de calcul, chiar și în modul tabletă, cu funcțiile touch active este suficientă pentru orice tip de operație aveți în vedere.

Acer Iconia W700 29

Acer Iconia W70 rulează Windows 8 Pro, preinstalat și configurat cu o grămadă de addon-uri Acer, de la module software pentru îmbunătățirea experienței de folosire a sistemului audio, salvarea în cloud a documentelor și chiar power managementAcer Iconia W700 35

Vedeți mai jos cum arată Acer Iconia W700 în poziție de utilizare tip laptop, sprijinită în husă. Se pot obține mai multe unghiuri de înclinare în așa fel încât să poată fi folosită în diferite poziții de scris.

Tastatura poate fi și ea sprijinită pe husă, denivelarea bombată de pe tastatură având prindere într-unul din șanțurile speciale din interiorul husei, atâta timp cât nu se sprijină în ele tableta.

Acer Iconia W700 46

Combinația de tabletă, husă, tastatură e interesantă și cred că va avea succes pentru simplul motiv că pe lângă o platformă Core i3 se primește și un display touch, ce transformă laptop-ul în tabletă.

Acer Iconia W700 62

Husa din piele are mai multe denivelări și soluții de pliere care permit poziționarea tabletei cu display-ul orientat în mai mult unghiuri, pentru diferite tipuri de utilizare: tabletă, PC, ramă foto (dacă e cazul), playerl multimedia etc.

Am totuși o problemă vizavi de Acer Iconia W700: până în momentul de față nu am reușit să fac restaurarea completă a sistemului de operare Windows 8 și drept urmare nu am toate elementele funcționale (touch în mod special). Voi reveni cu detalii despre incident în zilele următoare.Acer Iconia W700 57

Tastatura are un design reușit, denivelarea din față având și funcție de prindere pe husă fiind în același timp și soluția prin care se poate crea un mic unghi de fixare care să permită o mică înclinare.

Mai jos puteți vedea detaliile constructive în galeria foto pentru Acer Iconia W700:[nggallery id=11]

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

6 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep