HomeOpiniiBlack week la Orange: Nokia Lumia 900 de la 79 EUR și...

Black week la Orange: Nokia Lumia 900 de la 79 EUR și Galaxy S3 de la 58,99? Nu, nu asa de repede

image

Treaba asta cu Black Friday începe să îmi sune a acțiune disperată de a mai mișca puțin din vânzările slabe de produse înregistrate pe toată durata lui 2012. După emag, evomag, f64 și o grămadă de alții și Orange anunță că face reduceri semnificative la produse – unele ajungând chiar și la 90%. Mă miră astfel de promoții mai ales din partea Orange despre care nu am o părere deloc bună în ceea ce înseamnă politica de prețuri la smartphone-uri.

La o primă vedere, pagina Black Week arată interesant și printre altele oferă Nokia Lumia 900 la 79 EUR, Galaxy S3 la 59 EUR, carduri de memorie la 9 EUR, încărcătoare etc.

image

Merită să aruncați un ochi aici. Numai să fiți atenți ce cumpărați.

Cardurile SanDisk de 16 GB microSD au fost o afacere excelentă – la 9,01 EUR sună foarte bine. La fel și cele microSD de 4 GB.

M-ar fi tentat un Nokia Lumia 900 de la 79 EUR. Numai că … prețul ăsta se obține la un abonament nou sau la prelungirea unuia de 49 EUR. Nici nu m-am uitat ce înseamnă prețul de 59 EUR pentru Galaxy S3, bănuiesc că ceva similar.

image

Filtrând puțin lista de produse aflate la reduceri extraordinare pe pagina Orange ajungem la concluzia că de fapt se dorește o curățare a stocurilor de accesorii. Produsele cu adevărat interesante sunt departe de a avea prețuri demne de black week.

Din nou o chestie tipic românească: hai să prostim fraierii cu nume și oferte interesante. Când de fapt nu schimbăm nimic, prețul real e tot cel de dinainte. Poate puțin tras în jos (sau în sus?).

Mă miram eu să fie ceva de capul black week.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep