HomeFeaturedFocusDouă tool-uri utile pentru optimizarea folosirii contului de Twitter

Două tool-uri utile pentru optimizarea folosirii contului de Twitter

image

Utilizatorii înrăiți de Twitter și cei ce folosesc serviciul pentru a obține o mai bună vizibilitate pe internet ar trebui să aprecieze serviciul Tweriod. E un tool interesant care face o analiză a activității de pe Twitter și va arăta un grafic al momentelor în care e cel mai indicat să fie transmis un mesaj pentru a avea efectul maxim.

Îl puteți folosi imediat ce vă autentificați cu contul de Twitter. Tweriod va extrage informații despre activitatea celor ce vă urmăresc și când raportul este gata, primiți un mesaj de notiticare pe DM sau direct pe email.

Veți ști exact când să folosiți Twitter pentru diseminarea de informație, corespunzător momentului în care cei mai mulți dintre urmăritori sunt online.

Detalii mai multe sunt oferite celor ce activează “Premium Analysis”, un serviciu cu valoare adăugată ce vă costă între 3,99 USD și 15 USD.

E un punct de plecare în crearea unei strategii mai clare de promovare pe Twitter.

image

A doua propunere este Twitonomy, o soluție de analiză aflată încă în stadiul beta. Vă autentificați tot cu contul de Twitter și obțineți informații detaliate despre comportamentul pe care îl aveți pe Twitter: câte mesaje, câte link-uri dați, utilizatorii cu care interacționați cel mai des etc.

image

Consider că astfel de intsrumente ar trebui măcar o dată consultate. Vă pot oferi o perspectivă nouă asupra modului în care folosiți Twitter-ul.

Ar trebui să vă folosească și vouă.

via pcadvisor

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep