HomeFeaturedFocusMicrosoft cochetează cu ideea unui smartphone propriu

Microsoft cochetează cu ideea unui smartphone propriu

image

Zvonurile legate de un smartphone produs sub marcă proprie de către Microsoft par să se întețească. WSJ anunță din nou că surse din cadrul unor companii producătoare de componente pentru smartphone-uri indică interesul Microsoft pentru crearea unui așa zis Surface phone, dar care nu va apărea mai repede de un an. Timp în care HTC și Nokia rămân partenerii preferați pentru popularizarea noii platforme Windows Phone.

Și vin și cu alte detalii: diagonala ecranului va fi între 4 și 5 inci. Nimic spectaculos aici. Nicio informație clară legată de design sau specificațiile hardware – de așteptat să apară cu unele mai puternice decât ceea ce avem acum pe Lumia 920 sau HTC 8X.

Nu m-ar mira dacă vom vedea și un ”developer phone” făcut de Microsoft. Google a arătat cu seria Nexus că pe piață pot coexista design-uri de referință cu cele ale partenerilor. De ce nu ar putea face și Microsoft asta?

via theverge

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

6 COMENTARII

  1. @mike
    Depinde: ai acum un Windows Phone? Daca da, ce?

    Pana nu vad un Lumia 920 nu pot sa iti spun daca sa astepti sau nu. Windows 8 e un pas inainte, clar, nu suficient de mare ca sa justifice achizitia unui smartphone nou.

    Cred ca daca Surface are succes atunci sigur vine si Surface Phone si la un moment dat un desktop … cu touch. Reteta Apple arata ca se poate.

  2. Decizie grea de luat, daca sa imi iau un lumia 920 sau sa astept un eventual surface phone.

    P.S. Ce ar fi daca MS-ul ar scoate si un desktop?:)

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep