HomeFeaturedFocusServiciile 4G devin disponibile pentru clienți

Serviciile 4G devin disponibile pentru clienți

image

La Vodafone s-a dat drumul la serviciile 4G pentru clienți: ca urmare a modificării legislației legate de furnizarea de servicii LTE, tehnologia poate fi vândută clienților.

Începând de astăzi, serviciile 4G pot fi accesate și folosite de abonații Vodafone care aleg pachetele Nelimitat Extra și Internet Nelimitat Profesional peste care activează opțiunea Trafic Nelimitat 4G.

În traducere liberă înseamnă că este nevoie să scoateți din buzunar 14-19 EUR lunar doar pentru abonamentul de date, plus costul serviciului Trafic Nelimitat 4G (neprețuit deocamdată că se merge pe oferta gratuită timp de 3 luni – poate că Vodafone așteaptă să vadă cu ce prețuri vine concurența și abia apoi să aducă planuri tarifare).

Oferta include și o perioadă de 3 luni de folosire gratuită, opțounea putând fi activată în perioada 20 noiembrie – 31 decembrie 2012.

 

Reamintesc, orașele în care se poate folosi rețeaua 4G sunt: Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Galati si Timisoara cu viteze de pana la 75 Mbps. Găsiți aidi www.vodafone.ro/acoperire date despre acoperire.

Posibilitatea de a folosi servicii 4G e legată de schimbarea SIM-ului cu unul special “4G Ready” si vor putea sa achizitioneze unul dintre urmatoarele terminale compatibile, din portofoliul Vodafone Romania:

– Modem-ul USB Vodafone K5005 LTE pentru conectivitate PC/Laptop, disponibil de la 0 Euro, impreuna cu abonamentul Internet Nelimitat Profesional, la tariful de 19 Euro / luna, incheiat pe 2 ani;

Vodafone Hotspot R210 LTE, la care se pot conecta pana la cinci dispozitive simultan – smartphone, laptop, tableta sau PC, la un pret de 89 Euro, alaturi de abonamentul Internet Nelimitat Profesional, incheiat pe 2 ani;

– Tableta Asus Transformer Pad Infinity TF700 KL, ce porneste de la 419 Euro, alaturi de abonamentul Internet Nelimitat Profesional, incheiat pe 2 ani. Tableta, care va intra in portofoliul Vodafone saptamana viitoare, are un ecran de 10,1” WUXGA, Full HD, cu o rezolutie 1920 x 1200p si functioneaza cu sistemul de operare Android 4.0.

Din 2013, vitezele serviciilor 4G vor ajunge și la 100 Mbps.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep