HomeFeaturedFocusAcer Iconia, model de 99 USD

Acer Iconia, model de 99 USD

acer

 

Este evident că tabletele sunt device-urile viitorului. O confirmă atât evoluţia destul de rapidă a acestui tip de produs, cât şi multitudinea de modele care apar, cu scopul de a satisface toate tipurile de clienţi şi de a putea fi folosite la o gamă cât mai largă de aplicaţii. Mai nou, ca o consecinţă firească a celor de mai sus, şi evoluţia preţurilor pare să confirme deschiderea acestui tip de produs catre un număr tot mai mare de utilizatori.

În această direcţie, se pare că viitorul ne rezervă o bătălie a preţurilor în zona barierei de 99USD pentru tabletele de 7 inchi. Şi nu vorbim aici de noname-uri, ci de brand-uri din prima linie. Am amintit deja că cei de la Google vor să scoată un model de Nexus 7 al cărui target în ceea ce priveşte preţul este 99 USD. Acum aflăm, prin intermediul celor de la Wall Street Journal, că şi Acer are în plan o asemenea mişcare.

Un model Acer Iconia, cu numele de cod B1, se va lua la trântă într-o luptă a preţurilor cu competitorul de la Google. Şi va funcţiona tot pe Android. Dotată cu un procesor de 1.2 GHz şi un ecran de 7 inchi cu o rezoluţie de 1024 x 600 pixeli, tableta se va lansa în pieţe în care principalul ei scop este să se impună în faţa competitorilor noname cu preţuri mici.

Exemplul dat de cei de la Wall Street Journal este cel al pieţei chineze, unde are de înfruntat destulă concurenţă care să corespundă descrierii de mai sus. Noi sperăm să ajungă şi pe la noi, pentru că există şi pe aici destulă competiţie din partea produselor autohtone. Chiar dacă nu se va impune în mod obligatoriu, pentru că mă îndoiesc că va ajunge la preţul de 99 USD în România, cu siguranţă va alinia puţin preţurile la tabletele autohtone la nişte valori mult mai apropiate de realitate.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep