HomeFeaturedFocusGoogle şi Motorola contruiesc X Phone si X Tablet

Google şi Motorola contruiesc X Phone si X Tablet

motorola

Este o ştire pe care reporterii de la Wall Street Journal au publicat-o după ce au avut o discuţie mai puţin formală cu anumiţi oficiali Google. Se pare că omul din spatele acestui proiect îndrăzneţ este Lior Ron, care anterior a ocupat poziţia de Product Manager în cadrul companiei.

Din primele informaţii, se pare că atenţia este îndreptată în primă fază către X Phone (deocamdată este doar un nume de cod intern, denumirea comercială putându-se schimba). Scopul principal al acestuia nu este să înlocuiască actuala gamă de aparate Motorola, ci să servescă drept platformă pentru dezvoltarea ulterioară a unei tablete proprii, denumită neoficial X Tablet.

Cu toate acestea, atenţia pentru smartphone-ul care va ajunge la utilizatorii finali nu este deloc diminuată. Se intenţionează livrarea unui aparat cu o cameră high-quality şi cu un software de prelucrare a imaginilor integrat. Personal nu pun mare preţ pe camera foto a unui smartphone, dar decizia celor de la Google este probabil influenţată şi de reacţiile utilizatorilor legate de deficienţele la acest capitol pe care gama Nexus le-a arătat de-a lungul timpului.

Dacă ţinem cont şi de alte tehnologii care s-a vehiculat că vor fi integrate în noul device, ca de exemplu displaz-uri flexibile, sau softul de recunoaştere a gesturilor şi imaginilor Viewdle (deţinut acum de Motorola), dar şi materiale ceramice pentru o rezistenţă sporită, s-ar putea spune că decizia Google de a apela la hardware propriu cel puţi pe segmnentul acesta al telefoanelor şi tabletelor, este una fericită. Şi mai ales firească dupa achiziţionarea companiei Motorola de către Google.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep