HomeFeaturedFocusPeste 4 milioane de aparate Windows Phone vândute în două luni?

Peste 4 milioane de aparate Windows Phone vândute în două luni?

image

Se pare că de la lansarea noului Windows Phone 8 peste 4,2 milioane de aparate s-au vândut până acum. Cel puțin așa suțin cei de la TNW

Algoritmul pe baza căruia s-a ajuns la concluzia de față e interesant și poate fi ușor contestat – până la urmă, fără o informație oficială din partea Microsoft, speculațiile pot să apară fără nicio opreliște. Se pleacă de la ideea că există un raport cel puțin constant între utilizatorii aplicației de Facebook implementată de Microsoft în Windows Phone și numărul de aparate vândute. Folosind niște date de intrare ce spun că din 12 octombrie cam 627000 de utilizatori noi au început să folosească serviciul, comparat cu cei 150000 de acum un an, se poate vorbi de o creștere e patru ori.

Mai apoi, pentru fiecare utilizator sunt vândute în medie 6756 de aparate (mă întreb de unde au ajuns la concluzia asta) se poate vorbi de un număr de 4,236,012 smartphone-uri vândute din octombrie.

După alte surse, numărul de aparate vândute s-ar putea să fie mult mai mare, chiar apropiat de 7 milioane.

Eu sunt utilizator de Windows Phone și mi-ar plăcea să văd cum piața crește. Cu toate astea, dacă aș fi în poziția de a cumpăra un aparat nou cu Windows Phone 8 aș avea o mare dificultate: nu există un model care să mă atragă 100% și pe care să îl pot achiziționa acum. Nici low end și nici high end.

via forbes

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep