HomeFeaturedFocusSony intră în competiţia telefoanelor mari

Sony intră în competiţia telefoanelor mari

sony yuga

Conform portalului chinez ePrice, acest lucru se va întâmpla cel mai probabil la CES, la începutul anului viitor. Acolo, Sony va lansa un model de telefon cu display de 5 inchi şi rezoluţie de 1080p, cu intenţia declarată de a concura cu Samsung Galaxy Note II şi HTC Droid DNA.

Modelul, care se speculează că va purta numele de Xperia Z, este de fapt Sony Yuga, smartphone-ul arătat de Sony cu ceva timp în urmă, dar va beneficia de un ecran de dimensiuni mai mari şi cu o rezoluţie mai bună. Ecran îmbunătăţit şi cu tehnologia OptiContrast, deţinută de cei de la Sony. Alte date tehnice legate de acest model se referă la un procesor quad-core de 1.5 GHz de la Qualcomm, 2GB RAM, 16 GB memorie internă, LTE şi NFC şi un Android 4.1.2 Jelly Bean.

Având în vedere că până la CES nu mai este mult timp, s-ar putea să avem Sony Xperia Z destul de repede şi în magazine. Estimarea celor de la ePrice este că în Statele Unite s-ar putea găsi în a doua jumătate a lunii ianuarie. Pe de altă parte, destul de mulţi producători şi-au legat datele de lansare ale unor produse importante de acest eveniment, aşa că va fi interesant de urmărit în ce fel vor influenţa lansările de la CES compentiţia de pe piaţa smartphone-urilor.

2 COMENTARII

  1. Am vazut un Xperia T de curand. Nu e rau ca design si feeling cand il tii in mana. Dar, daca tot pun pe aparate versiuni vechi de Android – 4.0 in conditiile in care deja exista 4.2 – atunci va fi greu sa se impuna.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep