HomeFeaturedFocusYouTube lansează Capture pentru iOS

YouTube lansează Capture pentru iOS

capture1

YouTube a lansat Capture, o nouă aplicație disponibilă pentru utilizatorii de iOS, care le permite acestora să înregistreze, să ajusteze și apoi să upload-eze clipuri video pe YouTube, FaceBook sau Google+.

Aplicația, disponibilă deja în AppStore și dedicată în mod special utilizatorilor de iPhone și de iPod Touch, parte să fie un nou pas în direcția bunei înțelegeri, cel puțin aparente, dintre Google și Apple. Asta deoarece vine la foarte puțin timp după lansarea, tot de către Google, a serviciului Google Maps pentru iOS.

capture2

Fie cele două părți au îngropat securea războiului, fie cei de la Apple au puterea să recunoască, cu demnitate, superioritatea anumitor servicii oferite de Google. Această a doua teorie pare mai palpabilă în ceea ce privește Google Maps, pentru că utilizatorii de iOS aveau și alte instrumente la îndemână care le permiteau upload-ul de fișiere video pe diferite platforme sociale.

Ar mai exista o a treia variantă, spre care tind să înclin cu precădere. Apple are nevoie de aplicațiile făcute de Google, iar Google a identificat un potențial financiar destul de crescut în zona utilizatorilor de iOS. Așa se explică și faptul ca Capture a apărut în versiunea pentru iOS chiar înainde de a fi disponibilă pe Android.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep